Trafikte insanların birbirlerine saygıları olduktan sonra her karmaşıklığın bir çözümü vardır buyrun en basit ispatı.
Trafikte insanların birbirlerine saygıları olduktan sonra her karmaşıklığın bir çözümü vardır buyrun en basit ispatı.
Soda Ayran Cool
eh gayet tabi...ama bu kadar motosiklet kullanıcısı Türkiye'de olsa durum ne olurdur peki...siz fazla kafa yormadan ben söyleyim...bu videodaki süre zarfında en az 4 tane kaza olurdu...kimse kimseye saygı duymayıp gaza asılıp öyle geçmek isteyeceği için...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
türkiyede 5 dakka böyle olsun bende motora binmem,saygı ne kelime adam yol vermedi diye adamı vuruyor,ne de olsa türkiyede yaşıyoruz.türkiye de olanlar dünyanın hiç biryerinde olmuyor. paylaşımın için saol buğra.
98 Beygir.....
ne güsel herkes iki tekerli. yolda yürür gibi motosiklet sürüyo herkes. yuvasına yemek taşıyan karıncalar gibi.
türkiyede motosiklet mi var? kim demiş canım?
bizim milletimiz trafiği seviyor canımmm.. bizde de o videodaki 2 tekerlerin yerine 4 tekerler olduğu için arabada çaresizce bekliyorsunuz
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
abi one üyle ya karınca gibile maşalah orası neresi motor cenetimi ölen motorcular hepsi orda galiba bak negüzel akılanmışlar saygılı saygılı hız yok hava yok tavsiye herkes izlesin paylaşım için teşekürler
anaammm bu ne yahu.bunun için kaç ay çalıştılar acabagösteri gibi vallahi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Buradada saygı ve kural diye birşey yok aslında.Tüm kargaşa kuralsızlıktan kaynaklanıyor.Mesela ışıklar olsa,herkes sağ şeridi takip etse bu görüntülerin hiçbirisi olmaz...Medeniyete sadece motor binerek ayak uydurulmaz...
ben bir şey yaşadım iki gün önce hemde kadın şöför sagdan bodozlama sola cıkıp sinyal vermeden sonra ben selektör yapınca elkol hareketleri bende ışıklarda yanına gittim sinyal vermeden şerit degiştirdigini soyleyince bana ne derse begenirsiniz benim sol şeritte ne işim varmiş bende ne diyeyim bir kadına söyleye bilecegim en kötü soz dallama dedim oda bana döndü senin ne oldugun altındakinden beli o... cocugu dedi motor kulanan olunca zibidi serseri mi olmak gerekiyor ve sonrası karakolda bitti bakalım ne olcak mahkemelik olduk o benden ben ondan şikayetci oldum
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
türkiye ve saygı biraz zor bence...bizim milletimize direksiyona oturunca bişeyler oluyor kendini hemen sanıyor bizim millet.........
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Karınca gibiler Aman iyi ki burası öyle değil, ne zevki çıkar canım motor sürmenin, dip dipe, gazlayamazsın bile Hem o kadar çok olunca bizim farkımız mı olacak Motorcuyuz, havalıyız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Yeni Video Ekledim.
Soda Ayran Cool
Bu son eklediğini bi yerde izlemiştim ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)