herif pek normal kullanmıyo...
hemde istanbulda...
http://www.herice.com/mail/1401/
herif pek normal kullanmıyo...
hemde istanbulda...
http://www.herice.com/mail/1401/
e 5 bayrampaşa sapağı değilmi orası yaw
bunu çeken zat fazla yaşamamıştır kanımca
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
adam emniyet şeridinde 299 gördü bir araba dursa orada sinek gibi yapışacak...
insanın altında racing olunca gaza gelmemesi mümkün değil gibi geliyor,zaten ondan almıyorum . Allah akıl fikir versin ne diiim.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ya kndini dusunmuyo bari baskasını dusunsun o hızda o trfikte nası bi kazaya sebebiyet verebilir
bide biara polismi yavaslatıo bunu snr basıo gidio yanlarında
true love..
Drift Religion
otobanda polis yavaşlatıyo ama polisi tınlamıyoki adam zaten dikkat ederseniz ilk çıkıştan çıkıyo ilerde çevirirler yoksa.trafik canavarı düpedüz...
O hızda o makaslarda 1 kaza yapsa morga 3/4 parca gıder, çöp poşetinde götürler 150/200 race için bence yeter yol müsayit olsa neyse 250 de yap
Sollama veya saglama yaparken net olmak lazım kararsız olmak en kötüsüdür Adam terslemelerde cok ikilemde kalıyor. Umarım bir gün o kararsızlıgı onu bir aracta veya baska birşeyde patlatmaz.
Allah korusun cümlemizi insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
İnanamadım ; video montajı mıdır bu !!!???
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Adam gayet net ve ustaca sürmüş, izlediğim tonla yabancı videodan cok daha dikkatli ve hakim kullanıyor, sürat arttırmadan iyice hesap ediyor adam, matematikçi gibi. Helal hoca iyi yol yapmışsın.
Comfirmation Bias
o ne öyle ya seyrederken ben yattım saga sola, caddelerde olmasa böyle seyler daha iyi olur aslında.
Abi kim ne derse desin adam iyiymiş ama insanoğlu beşer,şaşar en küçük bir hatasını canıyla öder bu arkadaş yaptıklarından çok zevk aldıgı belli fakat emniyet şeridinde 280 dedi bi ara bi aracın bozulup aniden oraya girdigini falan düşünemiyorum Allah kolaylık versin abimize bizde cok yaptık otomobılle bunları fakat olmaması gerek onun için racing asla diyorum ben en iyisi tek silindir bi enduro
kendi canını tehlikeye atıyor atıyorda biz günahkarların ne suçu var bizide tehlikeye sokuyor..anayol pistmi kardeşim..ustaysan kendine güveniyorsan piste çıkar hünerlerini gösterirsin..bu kisinin solladığı herkişi.araya girip tehlikeye attığı her sürücü şu anda potansiyel bir motosiklet ve motosiklet sürücüsü düşmanıdır..buradan övgüler yağdırdığınız bu zat motosiklet ve motosiklet sürücülerine çok büyük bir haksızlık yapmıştır..sonra dövünüp duruyoruz..nedir bu 4 tekerlerden çektiğimiz diye..bunu gören sürücülerin arabalarını direk üstümüze sürmediğine nerdeyse şükredeceğiz...ben diyecek laf bulamıyorum ..allah ıslah etsin.resmen intihar a teşebbüs ediyor..allah esirgesin yarın başına birşey geldimi açılan topiclerdeki yazılara bakın..taziyelerdeki duygusal yazılara bakın..kimsede çıkıp demezki kardeşim kendi etti kendi buldu allah-tan yanındada 2-3 kişiyi götürmedi..seyrederken çok canım sıkıldı.oyanından geçtiği motosikletlileride allah korumuş başka izahı yok..çok kızdım çokkk.hem kendi adıma hem motorcu arkadaşların imajını kötü gösterdiği için camiam adına..ne deyim allah ıslah etsin ....hoşca kalın
doğrusu bumu sizce arkadaşlar?
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Yazık, çok yazık........
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
işte problemlimi ararsın,
bide videonun başında sosyal mesaj vermeyide unutmamış..
polisle olan hadisesi nedir onu anlayabilmiş deilim...
GKN MOTORS
tek yorumum şu
ABİDİK vede GUBİDİK bir sürüş
tatsız ve tehlikeli
bende şimdiden site anasayfasında kalbimizdesin diye bi bölüm için müracaat etsin bu kardeşim
...tın tın giderim abi....
adam sanki video oyunu oynuyor , böyle adamların motor sürmemeleri lazım , kesinlikle karşıyım böyle sürücülere , çık otobana istediğin gibi hız yap , milletin canıyla malıyla niye oynuyosun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)