Tam ekranda seyrettiginizde müthiş ayrıntıları görebiliyorsunuz..
http://www.youtube.com/watch?v=0yFDVAiFfRo
Tam ekranda seyrettiginizde müthiş ayrıntıları görebiliyorsunuz..
http://www.youtube.com/watch?v=0yFDVAiFfRo
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
videoyu hazırlayan eleman gerçekten iyi zaman harcamış.
paylaşım için sagol. İzlemeye değer bir video
Rica ederim begendigine sevindim ELINT
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Paylaşım için teşekkürler. ama niçin Moto Sohbet bölümüne açtın..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
İçerdigi tema ve konu motosiklet onun için.
At arabası geçseydi konu dışına açardım.
hasatayım şu recing motorun sesine ve görüntüsüne.
paylaşımın saol içimdeki duyguları uyandırdın
98 Beygir.....
paylaşım icin saol dostum.eleman baya ugraşmış ya... ama ne oyun yapmışlar oyunda herşey düşünülmüş örnek oyuncu gölgesi motor dişlileri döndügü gaz acıp bırakma bune böyle sanki gercek vay be teknolojiye bak ya. Allah Allah. saolasın dostum
ANKARA MT
Olabilirdi aslında
Ama seyredip üzerine motor muhabbeti edileceginden burasını dusundum ilk olarak.
Mod amcalar gelir enkazı kaldırırlar birazdan
CERRAHI paylasım ıcın sagol bu gectıgımız gunlerde cıkan motogp 3 yada motogp 06 adıyla anılan oyunun replayları gercekten hos bı oyun gercekcılık payı yuksek sımılasyona cok yakın oynaması keyıflı bı okadar da zor bı oyun sıstemınız ıyıyse bu vıdeodakı gıbı oyun oynayıp kayıt yapmanız ve guzel vakıt gecırmenız mumkun...
he bu arada serhata cıkısmıssın ama senın bu forum olaylarını en az onun kadar iyi bıldıgını dusunuyorum kolay gelsın...
Videolar (xx Kişi okuyor)
Motosiklet konulu videolarınız buraya ekleyebilirsiniz..
Yok çıkışmadım sadece normal bir cevap verdim kardeşime
Hiç kırarmıyım güzel kardeşimi saçma sapan şeyler yüzünden.
Aklıma ilk orası geldi birazda dalgınlık diyelim burada açıldı. Mod arkadaslara iletiriz tasırlar.
Bilgilendirdigin icin tşk oyun güzele benziyor ama sanırım iyi bir ekran kartı ve ram ister
ya ben sadece Videolar bölümüne açmasının gerektigini söyledim..
Arkadaşlar Moto GP 3 gerçekten çok güzel bir oyun.. Bu videoyu izledikten sonra
yarın alacagım bu oyunu.. Nasıl olsa 512 MB Ekran kartım ve 1 GB DDR2 Ram'ım var.. hava atıyorum ya şuna bak..
ben buradan pek bişey anlamadım..
Sağol abicim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Ofiste odama resmini asacak kadar repsol seven bir motorsever olarak çok beğendim. Teşekkür ederim .
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)