süper videooo paylaşım için tşkrlr kalkışta nasıl arkayı sallaya sallaya gidiyo hey kurban olduğumun racesi
süper videooo paylaşım için tşkrlr kalkışta nasıl arkayı sallaya sallaya gidiyo hey kurban olduğumun racesi
Evet ilk goruntuler mukemmel degilmi. O kafa kalkısı falan
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
valla ben cok cahıl kalmısım herlade foruma yazı yazmaktan ben bunun bılgısayar oyunu oldugunu yorumlardan ogrendım yaew......yas 17 elden gıtmsı genclısıgm...Allah Allah ....
MT ANTALYA
Ben şimdi oyunun ısmını merak etmekteyım motogp3 mü yoksa motogpo6 mı..Ayrıca müzik cok hosuma gıttı o müziğin ismi yokmudur indirebılcegımız bı ısmı yok mudur ..
Oyun Motogp6 ve pc'de yok malesef xbox 360'da var kesin playstation 3'de çıkar ama pc'de çıkacağına pek ihtimal vermiyorum çünkü grafikler gerçeğe inanılmaz yakın. Abartı bir sistem ister, çıksa bile o çözünürlüklerde oynayamayabiliriz... En iyisi ps3 veya xbox gibi bir platform almak bunlar pc'de oyun devrini bitercek gibi... Ama eğer motogp4 oynarım dersen o pc'de var bildiğim kadarıyla. Fikir olması için birkaç screenshot:
Shot at 2007-07-15
Shot at 2007-07-15
Shot at 2007-07-15
Hakikaten gerçek gibi değil mi? Bu arada Cerrahi video için teşekkürler...
Bu kadar yakın olamaz gerçeğe
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
dgrmr cok saol yanlız bişi sorcam bunlar oyun içi görüntüsümü..sakın bana oyun içi deme (ya ben müziğine taktım yokmu bulabılen :( )
[QUOTE=dgrmr;737549]Oyun Motogp6 ve pc'de yok malesef xbox 360'da var kesin playstation 3'de çıkar ama pc'de çıkacağına pek ihtimal vermiyorum çünkü grafikler gerçeğe inanılmaz yakın. Abartı bir sistem ister, çıksa bile o çözünürlüklerde oynayamayabiliriz... En iyisi ps3 veya xbox gibi bir platform almak bunlar pc'de oyun devrini bitercek gibi... Ama eğer motogp4 oynarım dersen o pc'de var bildiğim kadarıyla. Fikir olması için birkaç screenshot:
QUOTE]
screenshot demşsiniz ama inanasım gelmedi...oyunun reklamları için grafikeler tarafndan çizilmiş resimler olmasın...
birde ps3 almaklada bitmiyor...sanırım kullandığnız televizyonunda artı özelliklerinin olması lazım (yanılıyor olabilirim ama high definition gibi)...sıradan bir tv de oynan ps3 ün kalitesinin ps 2 den çok farklı olmadığını duymuştum...
birde ps3 almaklada bitmiyor...sanırım kullandığnız televizyonunda artı özelliklerinin olması lazım (yanılıyor olabilirim ama high definition gibi)...sıradan bir tv de oynan ps3 ün kalitesinin ps 2 den çok farklı olmadığını duymuştum...[/QUOTE]
evet dogru söluyosun ps 3 tek basına bi işe yaramıyor onun için bide para evrip tv alıyosun eger kaliteli oynamak istiyosan
Yanılmıyorsam bunlar bildiğimiz oyun içi (replay'lerin fotoları, oyunda aynı kalite ile oynanıyor) görüntüler, Özellikle Ps3'le bu tür görüntülere kendimizi hazırlasak iyi olacak. Platformlar inanılmaz bir yol katettiler '06-'07 itibariyle. HD TV (yüksek çözünürlüklü televizyon) meselesine gelince büyük ekran takıntınız yoksa mevcut pc monitörünüze bağlıyarak da çok iyi görüntü almanız mümkün yine. Televizyonunuz kötü bile olsa ps2 kalitesine düşürmesi mümkün değil bu da var, sadece mükemmele ulaşamazsınız. Zaten dünya para harcayıp sağlam bir konsol almışken tv de alınır herhalde...Bir oyuncağa o parayı verebildikten sonra tv parası batmaz sanırsam insanın gözüne...
Oyunun pc versiyonu çıkmadımı acaba daha ?
At arabası muhabbeti iyiydi saolun arkadaşlar....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
bana bu bir pc oyununun video su gibi geldi moto gp oyunlarında böle giriş fıragmanları var çünkü buda onlardan biri gibi geldi ne yalan söliiim
yaf herkez zaten bunun bi pc oyunu olduğunu anlamış olsun yazmış olduk birkere yaşlılık işte dediğim gibi yazdık artık pilavdan dönenin kaşığı kırılsın canım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)