Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Mükemmel (Kesinlikle izleyin..)

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    süper videooo paylaşım için tşkrlr kalkışta nasıl arkayı sallaya sallaya gidiyo hey kurban olduğumun racesi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet ilk goruntuler mukemmel degilmi. O kafa kalkısı falan
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ilk goruntuler mukemmel degilmi. O kafa kalkısı falan

tam süper yapmışlar kanımca

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben buradan pek bişey anlamadım..

Ben ole bisey demedim

Alıntı headquarters adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben ole bisey demedim
    Hatlar karıstı sanırım
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    valla ben cok cahıl kalmısım herlade foruma yazı yazmaktan ben bunun bılgısayar oyunu oldugunu yorumlardan ogrendım yaew......yas 17 elden gıtmsı genclısıgm...Allah Allah ....
    MT ANTALYA

Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben cok cahıl kalmısım herlade foruma yazı yazmaktan ben bunun bılgısayar oyunu oldugunu yorumlardan ogrendım yaew......yas 17 elden gıtmsı genclısıgm...Allah Allah ....
    Senin sucun degilki bu. Adamlar o kadar gerçekçi yapmıslarki gerçekten ayırt etmesi zor

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    Ben şimdi oyunun ısmını merak etmekteyım motogp3 mü yoksa motogpo6 mı..Ayrıca müzik cok hosuma gıttı o müziğin ismi yokmudur indirebılcegımız bı ısmı yok mudur ..

Alıntı sporcu_32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şimdi oyunun ısmını merak etmekteyım motogp3 mü yoksa motogpo6 mı..Ayrıca müzik cok hosuma gıttı o müziğin ismi yokmudur indirebılcegımız bı ısmı yok mudur ..
    Oyun Motogp6 ve pc'de yok malesef xbox 360'da var kesin playstation 3'de çıkar ama pc'de çıkacağına pek ihtimal vermiyorum çünkü grafikler gerçeğe inanılmaz yakın. Abartı bir sistem ister, çıksa bile o çözünürlüklerde oynayamayabiliriz... En iyisi ps3 veya xbox gibi bir platform almak bunlar pc'de oyun devrini bitercek gibi... Ama eğer motogp4 oynarım dersen o pc'de var bildiğim kadarıyla. Fikir olması için birkaç screenshot:

Shot at 2007-07-15

Shot at 2007-07-15

Shot at 2007-07-15

Hakikaten gerçek gibi değil mi? Bu arada Cerrahi video için teşekkürler...

Bu kadar yakın olamaz gerçeğe

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    dgrmr cok saol yanlız bişi sorcam bunlar oyun içi görüntüsümü..sakın bana oyun içi deme (ya ben müziğine taktım yokmu bulabılen :( )

Motosikleti
    aprilia leo 150
    [QUOTE=dgrmr;737549]Oyun Motogp6 ve pc'de yok malesef xbox 360'da var kesin playstation 3'de çıkar ama pc'de çıkacağına pek ihtimal vermiyorum çünkü grafikler gerçeğe inanılmaz yakın. Abartı bir sistem ister, çıksa bile o çözünürlüklerde oynayamayabiliriz... En iyisi ps3 veya xbox gibi bir platform almak bunlar pc'de oyun devrini bitercek gibi... Ama eğer motogp4 oynarım dersen o pc'de var bildiğim kadarıyla. Fikir olması için birkaç screenshot:
    QUOTE]

screenshot demşsiniz ama inanasım gelmedi...oyunun reklamları için grafikeler tarafndan çizilmiş resimler olmasın...

birde ps3 almaklada bitmiyor...sanırım kullandığnız televizyonunda artı özelliklerinin olması lazım (yanılıyor olabilirim ama high definition gibi)...sıradan bir tv de oynan ps3 ün kalitesinin ps 2 den çok farklı olmadığını duymuştum...

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    birde ps3 almaklada bitmiyor...sanırım kullandığnız televizyonunda artı özelliklerinin olması lazım (yanılıyor olabilirim ama high definition gibi)...sıradan bir tv de oynan ps3 ün kalitesinin ps 2 den çok farklı olmadığını duymuştum...[/QUOTE]

evet dogru söluyosun ps 3 tek basına bi işe yaramıyor onun için bide para evrip tv alıyosun eger kaliteli oynamak istiyosan

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı sonix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlız bu efektleri motogp 3 de göremezsin.Bu oyunu(motogp 06) almak için xbox ta alman lazım
    onu da alırız bizde..
    Alıntı headquarters adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben ole bisey demedim
    Nasıl yaniii
    Hatlar karıstı sanırım
    Galiba öyle oldu..
    Alıntı Erfer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak etme.. Bende öyle ögrendim.. bu arada benim yaşta 16..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Yanılmıyorsam bunlar bildiğimiz oyun içi (replay'lerin fotoları, oyunda aynı kalite ile oynanıyor) görüntüler, Özellikle Ps3'le bu tür görüntülere kendimizi hazırlasak iyi olacak. Platformlar inanılmaz bir yol katettiler '06-'07 itibariyle. HD TV (yüksek çözünürlüklü televizyon) meselesine gelince büyük ekran takıntınız yoksa mevcut pc monitörünüze bağlıyarak da çok iyi görüntü almanız mümkün yine. Televizyonunuz kötü bile olsa ps2 kalitesine düşürmesi mümkün değil bu da var, sadece mükemmele ulaşamazsınız. Zaten dünya para harcayıp sağlam bir konsol almışken tv de alınır herhalde...Bir oyuncağa o parayı verebildikten sonra tv parası batmaz sanırsam insanın gözüne...

Oyunun pc versiyonu çıkmadımı acaba daha ?

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Oyunun pc versiyonu çıkmadımı acaba daha ?
    Cerrahi motogp3 oyna bekleme bosuna aynı fızık motoruna yakın belkıde aynı bu kısmını bılmıyorum ama start basındakı kalkısda motorun arkasını sallaması falan hep aynı oyna memnun kalmazsan ben senden alırım gerı cd yı

kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    paylastigin icin tesekkürler

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    At arabası muhabbeti iyiydi saolun arkadaşlar....

[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

ARMAGEDON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    bana bu bir pc oyununun video su gibi geldi moto gp oyunlarında böle giriş fıragmanları var çünkü buda onlardan biri gibi geldi ne yalan söliiim

yaf herkez zaten bunun bi pc oyunu olduğunu anlamış olsun yazmış olduk birkere yaşlılık işte dediğim gibi yazdık artık pilavdan dönenin kaşığı kırılsın canım

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)