kayserili baba ogul-video
Reklamlar
-
adam bu videoda yuzunu bıle kapatıyor onune kız bındırıyor yuzune turk bayragı koyarak donuyor kucukken hep bakardım hoşuma giderdi abimlerle giderdik cok servedim böyle adrenalın dolu seylerı ama suan fuarda oradan gecsem korkuyorum gormek ıstemıyorum sesınden bıle korkar oldum aklıma tek gelen sey motor ustume ucacak hissi:D
Reklamlar
-
[QUOTE=alp_tunay;740656]Ankarada yaparlardı eskiden...Gençlik parkında 70 li yılların sonunda daire içinden fırlamıştı birtanesi..... Ankarayı bilenler bilir hacettepe köprüsünden gelen yola kadar uçmuştu..... Gazetelerde boy boy resimleri çıkmıştı.....
Bu adam o adammı merak ettim şimdi?....[/QUOTE
Ankara Lunaparkta 60 lı 70 yıllarda bu gösterileri yaparlardı. Öyle bir kazayı da hatırlıyorum.
-
-
Konu biraz hortlamış ama şov amaçlı da olsa bunlar niye korumasızlar? Ayrıca izleyenler de büyük tehlike altında. Yanlışlıkla tekerleğin bir ucu kaçsa dışarı ne olacak? Kendileriyle birlikte onca insanın da hayatını tehlikeye atıyolar yaa.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
başı dönmüyomu bunların yaa
dünya bunlara 25 karekter daha fazla dönüodur kesin
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
-
Valla başım döndü, hepsini izleyemedim...Ama bayrak olayı güzeldi...
-
Bu gösteriler bana eski filmlerdeki sirk sahnelerini anımsatır hep, tabii oradakiler korumalıdır
-
güzeldi ya tehlikeli ama senelerce yapmışlar alışkanlık oluşmuş valla hoşuma gitti bayrak olayı özellikle koparıyor.........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Farklı bir yaklaşım ve beceri tebrik ederim 60 yasinda bir omru motosikletle gecirmiş bu bile ozenilmeye yeter.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
bu işi yapıyosan bi kask tak bari gerizekalı demek istiyorum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
helala olsun baba oğul a ve karajawa ya
-
GzL gosteri ama guvenlıgı elden bırakmamak lasım ..
-
bu baba oğul samsunlu diye biliyorum.geçen yaz orduya gelmişlerdi.3-4 kere izlemiştim.her gitmemde arkadaşlar beni bekliyo ben 5 dk izleyip dönüyodum.adamlar dönerken bir anda en tepeye kadar çıkıyolar bi kere adam sanki suratımdan geçecek hibi gelmişti.bide kızı vardı o babanın.2 kişi biniyolardı kız dönerken bayrağı açıyodu.
-
Uzun bir zaman önce, bizim burada lunapark'ta izlemiştim.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
2yıl önce Bursa'ya gelen sirkte vardı buna benzer bir show. 4tane motosiklet bir kürenin içerisinde dönüyorlardı. inanılmaz adrenalin yüklüydü,çok etkilenmiştik.
-
Çok harika gerçekten.İyiki hortlamış.Paylaşım için teşekkürler
Gerçekten izlesem çok daha zevkli olur herhalde.
-
KANUNSUZ 61 adlı üyeden alıntı
Paylasim icin tesekkür.Bence pek marifet sayılmaz aptallıktan baska
Adam gibi motosikletin tadını cikarmak varken
Bence bu bir aptallık değil. Adamcağız kendi söylüyor işte: Ekmek parası, baba mesleği...
Bu tip şovlar fuarlarda, panayırlarda, lunaparklarda kurulur ve halk için güzel bir gösteridir.
Ben küçükken babamla İzmir Fuarı'nda böyle bir grubu seyredip beş yaşındaki Rigel'i etkilenmiş ve seneler sonra motosikletçi olmasına sebep olmuştur.
Üç boyoz bir kola
-
Keşke kask kullanmanın faydalarını da bilselerdi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Eskiden bunlar yerel Panayırlarda boy gösterirlerdi. Taaaa çocuklugumdan biliyorum. Zaman içinde bunlarda yok oldu gitti. Demek halen yaşayanlar varmış.
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler