kaza geliyorum demez gelirrrrrr
Reklamlar
-
basit hatalar zinciri sonu cu oluşan kazalar onların yerinde bizde olabilirdik herzaman dikkat dikkat.(ibretlik bunlar)
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
-
linki kaldırıp bendeki benim gibi youtube koyarsan daha iyi olur.böyle reklam gibi oldu kanımca
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
Allah korusun bu ne ya
Otomobilden ziyade motosikletin suçu var gibi geldi bana. (Eğer ışık ihlali yoksa)
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
araba suçlu. dikkat ederseniz motosikletin geldiği taraftaki trafik ışığında çarpışmadan sonra sarı ve kırmızı yanıyor. Bu durumda arabanın geldigi yönde kırmızı yanacagından ışık ihlali ve sonuçç ortada...
Allah'ım sen bizi koru..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
adam bumerang gibi havada 6 kere dönüyor saydım , allah tüm 2 tekerleri korusun böyle kazalara karşı
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
valla içim daraldı bu ne yaa! allah korusun diyecem ama kardesim insan kavsağa gelirken ne olursa olsun biraz yavaslar bee. motorcu baya sağlam girdi kavsağa, bakmadı hiç olmaz ki ışık olsa noolur olmasa nolur ! her ihtimali göz önüne alıp kavsaklara dört yol bağlantılarına hep yavaş ve etrafı kollayarak girmekte yarar var hele türkiyede....
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
-
allah korusun bu ne ya inşallah böyle bişeyle karşılaşmayız
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
valla çok kötü beee allah korusun
-
Adam manken heralde.Kimin kolu öyle oynar ki
-
16 Temmuz 2007, 15:34
Araç ışıklara hiç bakmamış, Allah korusun çok kötü çok...
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
16 Temmuz 2007, 15:45
elemanda kaskta yok heralde yoksa bana mı öyle geldi birde iki sürücü de firen yapmadı motosiklet sürücüsüne yeşil yanıyodu ama her araç icin gecerli kural ışıklara yaya yollarına vs... yaklaşırken hız 30cıvarı olmalı
-
16 Temmuz 2007, 16:05
otomobil suclu,hem kirmizida geciyor hemde carpan yine o.
yazik
-
18 Temmuz 2007, 19:23
kötü kaza
adamın bütün organları yer değiştirmiştir.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
18 Temmuz 2007, 19:27
arkadaşlar linkin sagın daki menüye bakmıyonuz heralde orada daha ikginc videolar var tavsiye ederim hepsi ibretlik
-
18 Temmuz 2007, 21:06
zion1 Evet adamda kask yok :S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)