Motosiklet ile ters seritten polisten kacan gencler bir araca kafadan girip havada taklalar atiyor ve sonunda yere dustukleri gibi kalkip kaciyorlar. Inanilmaz !!!
http://www.funny-base.com/videos/881-unbreakable.html
Motosiklet ile ters seritten polisten kacan gencler bir araca kafadan girip havada taklalar atiyor ve sonunda yere dustukleri gibi kalkip kaciyorlar. Inanilmaz !!!
http://www.funny-base.com/videos/881-unbreakable.html
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
buna benzer bir kaza benim basimdan gecmisti vatan caddesinde kirmizida gecen bir otomobile yandan carpip üstünden usmustum en ufak cizik dahiolmamisti motoru hurda fiyatina satmistim.
biri kaçıorda biri kalıor orda
Allahııııım araca çarpıp havada ucan motorluya kanat ver yaraaabim
AMİİİİİİN
Kasim kardeş sandaa gecmiş olsun
offf o nasıl bir takla atıştır. Aman allah korusun çok kötü ama şans eseri adam kalkıp gidiyor ne enteresan öldürmiyen allah öldürmüyor işte.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
evet kötü kaza ama verilmişti...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
yanlız ç
öndekine bişi olmamışta arkadaki adam haşat iyi izleyin
Allah korusun ne menem birşey bu yaa
Adamın biriside kalkıyor ve topllaya toplayya kacıyor artık ne yaptıysa
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
oldurmeyen Allah oldurmuyor baskabı acıklaması varmı???????
MT ANTALYA
Baska bir acıklaması zaten olamaz sevgili kardesim. Haklısın.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
sanırım polisten kaçmaya çalışıyorlar
bendede oynamıor vıdeo
Korkunç bir şey . insanın tüyleri diken diken oluyor izlerken . Hiçbir motorcunun polisten kaçması güzel bir olay değil ama kaza yapması daha kötü . Umarız bir şey olmamıştır .
Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)