arkadaşlar hataylı bir arkadaşımız duz yolda tek kişi bir hız denemesi yapıyor gercekten guzel bir hız yapmış hemde duz yolda http://www.youtube.com/watch?v=umMiAUkTeIs link budur.
arkadaşlar hataylı bir arkadaşımız duz yolda tek kişi bir hız denemesi yapıyor gercekten guzel bir hız yapmış hemde duz yolda http://www.youtube.com/watch?v=umMiAUkTeIs link budur.
Bu vatandaş, bu makinenin hız makinesi olmadığını anlar ama... iş işten geçmiş olur
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
zaten videonun olduğu sitede yorumlar yeterli motor belli bi süre 120de sıkışıyo sonra imişe geçince hızlamıyor,bu ybrde 120yi bulması ne uzun sürüyo ya
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
yahu bu 120 yide geçmiş ama yolun nasıl olduğu meçhul gerçekten..
KIRMIZI BOĞA..
tartişma iyi gitmiş ama sözler falan etkileyici
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
125 lik motorun yapacagida o kadar zaten (cbr haric)otobanda yada köprüde oyuncak gibi oynuyorum onlarla en fazla arkamdan 115 filan kaliyorlar bunlar sürat motorlari degil ama millet basiyo iste
DREAM OF POWER SAKO
arkadaşlarım ben o otobanı gordum tamamen yolda hiç bir eğim yok tamamen duz ama gercekten iyi bir hız yapmış duzyolda hemde
one looooooooooo 300 km yaptı bende alacam bundan bence gayat iyi bir hız süper bunda modifikasiyon yok demi yani
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
hayırr yok full orjinall motorla hiç oynanmamış
ozaman yokuş inerken demi yalan yok pls
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
sor bakıyım o arkadaşına hızlandıgı gibi durabiliyormuymuş
130 km yaptıgında aniden durması gerkirse ne yapacak bir fikri varmııı
marifet hızlanmakta degil durmakta. 130 degil isterse 230 yaptısın umrumda degil. düz yolda en tecrübesiz sürücüye versen 600rr'yi bak nasıl hız yapıyor ama olay düz yolda hız yapmak degil. iyi sürücü düz yolda max hız yapan sürücü degildir. kombine frenlemeyi iyi yapabilen, altındaki motoru iyi tanıyan ve buna görede kullanabilen ve trafik tecrübesi olan motorcudur.
Eleman düz yolda 130 km yapmış utanmadan birde videoyu nete veriyor. gerçekten büyük başarı düz yolda 130 km yapmış bravo valla çok zor bir işi başarmış. kendine güveniyorsa o 130 km'de frenleri kombine kullanarak durmayı denesin bakalım nekadar mesafede duruyor. düz yolda 130 km yapmakla şuan için benim gözümde kendini bilmez motosiklet kullanıcısı. bundan fazlası degil...
Bu tartışmalar bitmeyecek ............
Sıkıldım artık !
gider normaldir bence... bizim scoterlar düzde 120 görüyoda..
KIRMIZI BOĞA..
sanki 600 rr ı anlatıo koptum ...
ya bırakın bu işleri aşın artık yaa elint haklı nasıl durcak hele bide diskde deil arka freni ( olsada bişe deişmez ya ) m.ö den kalma şu ybr yı gorunce gıcık oluorum yaa bide bole tipleri goruom ya tam tuzu biberi ...utanmadan cbr la yarısmaya calısıolar bıde...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
puhahaha you tubede yazılan bu mesaja çok güldüm yauv adamlar nasıl birbirlerine sallıyorlar yahuuillegal7
mal amk yaaa gelde bnm cbr a bın gotun motor gorsun dana
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bu YBR 125'in yaptığı yapacağı maximum hız budur. 251 MZ 2 kişi ile 3 viteste 2000-3000 devir aralığında hiç zorlanmadan 120'yi devirdik. Bastıktan sonra 5. viteste kaç km yapacağını düşünün. YBR 125'e vereceğinizin yarısına ikinci el temiz bir 251 MZ alırsınız.
bende kamyon arkasında 120 dedim kamyon çok fena bi şekilde rüzgarına çekio ama sakat iş!...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)