Zor bir çocukluk, başarısız bir cinsel hayat ve sonuç: YBR125 in göreceği maks hız için videolar üretmek kendini kandırmak!
Zor bir çocukluk, başarısız bir cinsel hayat ve sonuç: YBR125 in göreceği maks hız için videolar üretmek kendini kandırmak!
bu adamı seneler önce izlemiş kahkahayı koparmıştım yahuu:D
nasıl bir anlatışı var fasulyeyi nasılda gözünde bir büyütüşü var yahu
saatler mevsimler geciyo hız yapıcam diye oda normal araçlar için otoban hızı zaten
Mustafa Kemal Atatürk
2012 model ybrler kaç yapıyor peki ?
Bu motorsikletler gerek yiyecek gerek Evrak gerekse motorsiklet sevenlerin başlangıç motoru olarak seçtiği araçlardır. Zannetmiyorum ki üreticileri son süratıne dikkat etsinler, Az yaksın Sağlam olsun onlar icin yeterli sebepler bunlardır. Kaldıki 125 lik bi motorsikletle 125 yapmıssın 130 yapmışsın ne olucak eline ne gececek ben hyo Gt250 cometimle istemeden 180 (Diğer motorlardan 12 Km/H eksik yazıyor ) yaptım gerçekten elime hiç bişi geçmedi övünecek bişey yok çünkü sen hiç bişey yapmıyorsun. Ruzgar, Yol eğimi, Yakıt Kaliten herşeyi bunlar yapıo gelsin desin ki bayır yukarı 2 kişi 100 le çıktık alında videosu he ozaman belki biraz gönlümüzü edebilir. Ama Sürat biyere kadar. Önemli olan Durabilmek
....
motor orjinal degil zaten videodaki motorun üst kapagı 200 lük kapak kafam kadar dikkatinizi çekmedimi benim çin çon da 120 goruyo gormesine ama en fazla 2 dk dayanabiliyorum vibrasyondan basma motoru değil bunlar boş uğraş yani bence .
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Sevgili Kardeşlerim,
Boşverin ibrenin ne gösterdiğini , belliki saat ile oynanmış . Videoyu incelerseniz ibre 130 gösterirken alttaki mesafe ölçer 35 saniyede 1 km atıyor bunun anlamı şudur 1 saat = 3600 sn.
3600 / 35 = 102,8 km .
Bu motorun ibresi oralarda dolaşırken gerçek sürat 103 km bile değil. YBR ile ancak bu kadar olur ve hiç güvenli değil o lastikler ve frenlerle ölüme gidiyor kardeşimiz.
Sevgilerimle
Not: Merak eden kardeşlerim için 130 km hızla giden bir motor 1km lik mesafeyi 28 sn de geçer.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
O şuanda dünyanın en mutlu insanı !
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
anlamakta zorlanıyorum bu tipleri...
125'i 1250 olarak mı görüyor bunlar...
ufacık motor, şasesi, freni, lastikleri genel olarak hiç birşeyi bu motorun hıza göre değil...
birde yaptığı hız çok yüksek ya video ya çekmiş koymuş.....
Motosikletin gücünü abartmamalarını anlamaları için 125 cc bir motosiklete 100 kg civarı bir adam koyacaksın.Arkadan da güçlü bir adama motosikleti tutturacaksın.O zaman anlayacak. Bu arada şu basma olayına hastayım.Kaç basıyor. Eskiden insanlar arasında birşey vardı.Göstergede kaç yazıyorsa o kadar.1.6 golf 260,megane 2 250,şahin 180. Böyle uzar gider bu liste.Ybr'nin kadranı 100 km yapacaksın maksimum.O zaman kadran devirdik olur.Daha çok mutlu olunur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)