şehitlerimizi anma etkinliği 2007 foto. slayt
Reklamlar
-
18 Haziran 2007, 21:21
aziz şehitlerimizi anma etkinliğimiz'de fotoğraflardan oluşan görüntüleri( şarkı eşliğin'de) slayt haline getirmeye çalıştım hem şehitlerimizin hemde hayatını kaybeden tüm motosiklet'ci kardeşlerimizin' yeri mekanları cennet olsun' aileler
ine sabır diliyorum' dualarımız onlarla...
motosiklet kardeşliği adına harika bir katılım oldu' buda bize yakışırdı yüreğinize sağlık....
http://www.youtube.com/watch?v=Hgo8lcs5o1g
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Reklamlar
-
18 Haziran 2007, 21:38
Mersin İl Temsilcisi
ellerine sağlık. sesin de güzelmiş.... ama bu şarkıyı biraz daha rock yapsan elektrogitar sesine motor vınvınlarını eşleştirerek başlatsan harika olurdu...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
18 Haziran 2007, 21:49
-
18 Haziran 2007, 22:00
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Desperatdost um yol arkadaşım
Şahane topik olmuş
Görüntüler şahane, tam bize yakıştığı gibiydi
Emeğine sağlık, görüşmek dileği ile
yol arkadaşım sağol' inşallah yeniden görüşmek yollar'da buluşmak umuduyla
-
18 Haziran 2007, 23:20
Cok guzel olmus, parca da cok guzelmis ellerine saglik.
-
18 Haziran 2007, 23:28
desperadost güzel slayt hazırlamışsın eline saglık
güzel olan resimler senin parçaların ile dahada güzelleşmiş
-
18 Haziran 2007, 23:28
walla ne yalan söyleyim orada olamadığım için ne kadar üzüldüğümü anlatamam...helal olsun size ...
-
18 Haziran 2007, 23:57
Süper olmuş bir an kendimizi (MTM) görünce şok oldum dedim meşhur mu olduk yoksam. Bu sefer bu parça çok tutacak eminim. Bu arada her iki organizasyona da katıldığımızdan kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Ne kadar farklı kişilerden ve mesleklerden illerden olsak da motor sevdası bizi birbirimize bağlıyor nice güzel günlerde görüşmek dileğiyle. Kazasız Sürüşler
Ellerine sağlık Desperadost yeni şarkılarını da sabırsızlıkla bekliyoruz biz de sana yeni malzemeler (video ve resim) vermek için çalışacağız
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
19 Haziran 2007, 00:31
kardeşim eline sağlık seningibilere ihtiyacımız war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Haziran 2007, 13:05
ayrı ayrı tüm arkadaşlarıma kardeşlerime teşekkürler! iyiki varsınız ...........
-
19 Haziran 2007, 13:13
işyerinde olduğum ve IT'mizin youtube'yi google'a yönlendirmesinden dolayı malesef izleyemiyorum... neyse eve gidince izlerim bende artıkın...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
19 Haziran 2007, 13:17
gerçekten çok güzel..emeğine sağlık... katılan herkesi kutluyorum
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
19 Haziran 2007, 14:02
Ben zaten bu şarkıya hayranım. Bir de anlamlı fotoğraflarla birleşince süper olmuş.
Elinize yüreğinize gitarınıza sağlık
-
19 Haziran 2007, 14:49
Ogüncüm çok güzel olmuş ,sesine sağlık.Keşke bende orda olsaydım ama sahnem vardı.Bu arada sana karşı çok mahçubum o kadar ricalarına rağmen 2.şarkına hala vokal yapamadım.Anlatılmaz yoğunum yurt dışından kuzende geldi tek kelime Türkçeside yok.Telafi edicem sözzzz
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
-
19 Haziran 2007, 17:09
bonnie&clide adlı üyeden alıntı
Ogüncüm çok güzel olmuş ,sesine sağlık.Keşke bende orda olsaydım ama sahnem vardı.Bu arada sana karşı çok mahçubum o kadar ricalarına rağmen 2.şarkına hala vokal yapamadım.Anlatılmaz yoğunum yurt dışından kuzende geldi tek kelime Türkçeside yok.Telafi edicem sözzzz
valla müjde yarın datca'ya geçiyorum marmok konserin'de clip çekimini bitireceğiz inş.
konser'de motosiklet'ci abi abla'yı okuyacağım sesine ihtiyacım var olursa çok sevinirim kendinize iyi bakın....
siyahlimuzin adlı üyeden alıntı
Ben zaten bu şarkıya hayranım. Bir de anlamlı fotoğraflarla birleşince süper olmuş.
Elinize yüreğinize gitarınıza sağlık
çok teşekkür ederim destek ve sevginiz bana güç veriyor
-
19 Haziran 2007, 17:11
Eline sağlık abicim.
-
19 Haziran 2007, 17:21
Yüreğine sağlık Ogün kardeşim
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
19 Haziran 2007, 17:32
Super Moderator
çok şık olmuş ellerine yüreğine sağlık kardeşim
çok sağol
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
20 Haziran 2007, 19:34
teşekkür ederim seyretmeyen'ler seyreder inş.
-
20 Haziran 2007, 19:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)