İHTİYAR adlı üyeden alıntı Vaaah kızım evladım yazık beee,biraz dikkat etsene,ben sana böylemi öğrettim. Yengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Geçmiş olsun demekten başka çare yok gibi gözüküyor...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Fürek adlı üyeden alıntı işi olmayan tipler böyle garip sitelere girip CRASH yazıyorlar ve içlerinden birini mutlak forumlara taşıyor...yani ne şimdi bu... Açtırma kutuyu..... Senin sitelerin daha güzel dimi?....Biz gene motor konularında geziyoz....Senin gibi...........?.......?.... Fürek seni.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp_tunay adlı üyeden alıntı Açtırma kutuyu..... Senin sitelerin daha güzel dimi?....Biz gene motor konularında geziyoz....Senin gibi...........?.......?.... Fürek seni....... huahuau işde doğru bir laf metehan abi burda haksızsın
lezzet gider,mesuliyet kalır...
erdo2002 adlı üyeden alıntı huahuau işde doğru bir laf metehan abi burda haksızsın Ahanda senin tayfadan biri daha katıldı aramıza....
ELINT adlı üyeden alıntı ppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahah ahaha kusura bakmayın ama kız süzme salakmış kamerayla ilgilenirken yolu sallamıyordu sonunda yolda onu sallamadıı kopasım geldi.....
Motorda güzelmiş .Tam binilecek motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)