http://www.yourfilehost.com/media.ph..._collision.wmv
İzlemenizi öneririm.
http://www.yourfilehost.com/media.ph..._collision.wmv
İzlemenizi öneririm.
çok kötü olmuş
arkadaş anlattı bizim burda da yunuslar birbirlerine çarpmışlar biri ölmüş diğeride komaya girmiş diye
İlk defa iki motosikletin birbiriyle çarpıştığını görüyorum. Çok kötü bir kaza.
çok kötüüü
Offfffff, Allah göstermesin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gördüğüm kadarıyla viraja hızlı girdi virajın dışına çıkarak karşı yönden gelen zavallının belkide hayatına mal oldu. artık virajlara girerken bu aklıma gelir herhalde.
Abi bu ne yaa.Gördüğüm kadarıyla zaten hava yağışlı birde viraja fazla sert girince çıkışı hiç de muhteşem olmamış.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][/SIZE][/FONT]Hiç düşmemiş motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır!
walla çok kötü bi kaza
allah hepimizi korusun
paylaşım için teşekkürler bunları görüp ona gidelim lütfen
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok kötü bir kaza Allah göstermesin...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
o hızda bir çarpışmaaaa
gerçekten çok kötü olmuş...
süren kişiyi şiddetle kınıyorum
ilk motoruda silme geçiyor
nasıl bir çarpışma kuvvetidir acaba ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bende bir motora çarptım.. Aslında kendisini bana çarptırdı demek daha doğru olur.. 40 Km hızla emniyet şeridinde gidiyordum.. Önümdede bir kurye vardı takip mesafesinde gidiyordum arkasından.. Arabalar duruyordu çok tıkalı bir trafik vardı.. Sonra bir anda tam önümde, kurye ile aramda bir motor belirdi! Hiçbirşey anlamadım.. Ne sinyal ne bişi üstelikte çok yakındı.. Adam dikiz aynasına bakmadan nasılsa kuryeden başka kimse yoktur diye atmış kendini emniyet şeridine.. Hızlı olmamama rağmen mesafe çok kısa olduğu için duramadım ama motoru iyice kenara çektim.. O sayede sadece koruma demirim adamın arka lastiğine çarptı.. Allahtan ikimizde düşmedik(Ama ben motoru düşürmemek için betona ayağımı dayamak zorunda kaldım ve çok fena burktum!) Üstelik yolcumda vardı.. Düşsek ne olurdu düşünmek bile istemiyorum..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
offffffffffffff çok kötü olur yaw acaba adamane olmuşdur:(
bide ben izleye bilsem????????????????
Offf Kotu Kaza Arkadaslar Lutfen Hiz Yapmayalim
hızdan ziyade virajlarda sollama yapmayın!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
maalesef.. adam birinciyi silme geçiyor ama ikincide çarpıyor. ben sağ kurtulduğunu sanmıyorum ikisinin de.
cok kötü bidurum yawww............
İki motosiklet çarpışırsa ne olur ?
Cevap veriyorum : KAZA olur...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)