ölmüşlermiki acaba çok kötü ya insan izlerken korkuo
ölmüşlermiki acaba çok kötü ya insan izlerken korkuo
aşk... histerical blindness... karşılıksız aşk olmaz, olursa aşk değil saplantı olur.. ve tek taraf üzülür...:salut: Form ye formda kal,
Port ye portakal!!!! ::dalga::
çok kötüüü...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
kaza haberleri duyunca berbat oluyorum hussarı götürdüğüm usta motoruyla kaza yapmış lastikteki yamamı çıkmış ne bugün öğrendim rahmetli olduğun masraftan kısalım derken canımızdan olmıyalım
ah ah be kardeşim sen o viraja yavaş girsen ne olurdu..
:thumright
çekim yapan beyinsiz ölmemiş lakin çarptığı eleman ölmüş,, ilkinde zaten kaza geliyorum demiş ,, bu beyinsiz arkadaş ise ilkinden kıl payı kurtulmanın verdiği adrenalini bastırmaya çalışırken ikincisinde patlıyor,tamam kaza kötü ama daha da kötüsü çarptığı eleman sanırım tecrübeli bi sürücüymüş zaten sellektör yaptıkdan sonra elemanın toplayamayacağını hissedip solundan kaçmaya çalışıyo bu kezde bizim beyinsiz bocalayıp hakimiyeti kaybediyor ....işte değerli dostlar motosiklet kullanırken ,salt tecrübe ve kabiliyet de kimi zaman yeterli olmuyor ben ecel diye buna derim
çok gaza gelip, gazlamamak gerekli
allah korusun...
mustak.org :pr:
gerçekten çok kötü bi kaza olmuş Allah kimsenin başına vermesin
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
Motosikletle hayatın tadını çıkartmak var iken hızlı kullanarak işin cılkını çıkartmanın anlamı nedir yaa. Yazık beee
Bizim ev tam viraj,
motosiklet ile bisiklet çarğıştı, köşede bizim kahve var, Motosiklet ufak bisiklet te ufak, Çarpışmanın etkisi ile ikisi de düştü, motosikletçi hemen kalktı gitti, fakat bisikletli olan ön tekeri eline aldı öyle gitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)