http://www.youtube.com/watch?v=rt1q1z1YrsU
lastik böyle yakılıyormuş öğrendik.
http://www.youtube.com/watch?v=rt1q1z1YrsU
lastik böyle yakılıyormuş öğrendik.
Ordaki sen misin
Lastikler fazla gelmiş anlaşılan
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Biraz daha devam etse lastik değil motor nasıl yakılır onu da öğrenmiş olurduk
filmdeki arkadaşın da dediği gibi daire yapamadın
şöyle bi döndürseydin motoru
bir ara motosikletin yandığını düşündüm...duman altı oldu resmen...lastikler fazla geldi sanırım...
Adam yakmış işte arkadaşlar ben çok beğendim tebrik ediyorum...
lastik değiştirmem gerekiyordu aşınmıştı yeni lastik aldım onun şerefine yaktım derdim lastik yakmaktı shov yapmak değil shov yapmak olsaydı dairede çizerdim teşekkürler.
ama yinede güsel bir video olmuş öle değilmi arkadaşlar
Motora çok yüklendiniz bence.
Okan ACAR
işte yurdumun insanı,abi biraz daha bassan jantıda yakacan,çok güzel olmuş pistonlara kuvvet,,,,
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
teşekkürler arkadaşlar motorada fazla yüklenmedim herhalde heheheee
motorda devir bitince elektirik kesiyorya,, işte o motorun anasını.. anladınız dimi?
çok zararlı,, keşke tam devir bitirmeden yaksaydın,,
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Tebrik ederim fazla gusel yakmıssın lastikleri
oradanda bi arkadasin sesini duydum " DAHA YAKAMADIN " die yuh dedim gercekten az daha kalsa motoru yakacaktın bırak lastikleri
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
hehehe onun yakamadın demesi lastik gümlemedi ona diyor motor kesiciye girince ses daha hoş oluyor biliyorum zararlı ama 1 2 dakka zevk aldık arkadaşlar sizleri de mahrum etmedim saygılar.
acıdım o egzantirikle kranka
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Ne Olurkİ EksantrİĞe Granka
Güzel video teşekkürler paylaşım için
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
rica ederim zevkti benim için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)