güzel olmuş kardeş allah çekiş takımlarına zeval vermesin
güzel olmuş kardeş allah çekiş takımlarına zeval vermesin
cok güzel bı video cok hoş cok tatlı olmuş ama diğer arkadaslarında dediği gibi limitöre lastik yakmıssın elıne saglık guzel ama motorunun sağlıgınıda dusunuyorsan bu kadar zorlama
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Süper olmuş eline sağlık.1 lastik yakmakla o rr a bişey olacaksada yuh olsun Honda ya.Sana bişey olmasın.
honda bu hiçbirşey olmaz asılıpta ne asıldıkki yapamayacağı deviri vermedim 12000 devirde çalıştı makina için gayet normal devir kardeş.12000 devirde grank eksantrik eğerse niye 17000 devir koymuşlar.
valla işyerindeyim youtube acılmıyor.. izleyemiyorum...yorumları okudum belliki güzel yakmıssın lastikleri
ama anlayamadıgım motoru yakacaksın demısler..işin acıkcası lastık yakarken motoru yakana hiç rastlamadım..600cc ve honda bir aleti yakmak okadar kolay değildir...
Birincisi yeni teknoloji motorlarda kesiciye girmek oyle eksantrik filan zarari yapmiyor. Tam zorlanmayi eglemek icin zaten beyin devreye giriyor.
Lastik yakmak hos olsa gerek , kapali alanda yaptin nasil olsa eger zevk aldi isen bizde aldik. Tek ricamiz bize iyi ornek ol avatarindaki gibi kask ile ol motor ustunde hep.
Bence guseldi tek merak ettigim yakma sonrasi camurlugun icine bir baktinmi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
O anki Lastik kokusunu düşünemiyorum ya
olay budur
ama b dahakine daha dikkatli ol
lastiği değişeceksin o tamam ama motorudamı değiştiricen
Kanser edecen kendini...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Çok mu lazım yani ne bu....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
onun zevki orda arkadaşım oda benim zevkim o oluyor
lastik yakarkendemi kask takmam lazım normalde takıyorum merak etme .hehe
lastikten kalanlar merak edenler için
http://vdo.mynet.com/video/11745
Bu tür tek teker , lastik yakma gibi showlara özenen arkadaşlar aşağıdaki videoda göreceklerinin de başlarına gelebileceğini bilsinler.
http://www.youtube.com/watch?v=2HDgrMHUWhU
eğitim>ehliyet>full koruma>motosiklet>eğitim
obaaa süper bi widyo olmuş keşke daha başka bir ortamda çekseydiniz ;) ama yinede süper kazasız belasız sürüşler ;)
ruhunu deyil lastiyini yak dostum yakışır sana saygılar
guzel olmus abi.
yeni lastikler hayırlı olsun
O lastikler kaç para biliyormusun sen.
bendemi yaksam bi kaç tane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)