Nedir bu ?
Nedir bu ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ducati kanka
(öyle tahmin ettim)
doğru tahmin etmişim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Klibin üstündeki yeşil banttan pek belli olmuyor.
Emin değilim ama sanırım
Ducati 748
Bu bir klip, kral tv den alınmıs, alan sitenin adresi geciyor alt kısımda yeşil barda, üst köşedede ilk kez yazıyor, krol tv bazı klipleri ilk yayınlama lüksüne sahip öle oldugunu üst köşedeki bu ibareden anlıyabiliyosun, arka fonda yer alan iki adet sarı SS ancak marka ve modelini tahmin edemiyorum, kızlar önünde duruyo görünmüyo, bi cekilseler belki secilebilir. R1 diyerek atıyorum ortaya, belkide haklıyımdır bilmiyorum
Comfirmation Bias
İkisi de 98 model 748'ler, biri 12.500 km'de satılık, sahibinden.com'da görebilirsiniz
aramiza hos geldin.. kahve molasimi vermistin dishy..:bu arada arka planda motorlar ..ben ducatti yim diye bagiriyorlar..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Ducati evet,hatta gazmanında dediği gibi,ducatiyim diye bağırıyorlarİlk gördüğümde benimde dikkatimi çekmişti.
ducatiyim die bagıran SS lere R1 dien bi insanım, böyle yazarak beni iyice üzüyorsunuz. gözümün ayarınfnausdnfguadhgfnusgsfgdcvb...
Comfirmation Bias
flas flas dishy tarz değiştiriyor pembe TA lar sarı ducatilere karşı
Ducati 748
Aynı sarı Ducati 748 bizim okulda var izlettiriyor kendini bu haydut
evet motorlar ducati748,klip çok hoşuma gitti.
hepsini de beğendim
kızlar da hiç merak yokmuş anlaşılan,insan motorun üstüne biner klipte bi kaç saniyeliğinede olsa
kimi bulamaz,kimi kıymetini bilemezmiş
dimi hoca, bi bakalım neymis bu, bu kadar güzel görünen bi makina bi inceleyelim, der insan, hep zıplasa, oynasa, nereye kadar..O makinaları yakından görücem diye fuarda kuyruk olan adamlar var..bi bak bakalım neymis bu, buraya koymuslar ama süsmü bu ne.. Bi arastır..
Comfirmation Bias
aaa o da ne.klibi indirmiş bulundum
ducatileri doya doya izlerim artık
Evet Ducati 748 patriote abinin koyduğu foto ile dikkat ederseniz arka selelerine ikisnin belli oluyor.
evet bende cok dikkat etmiştim ducati 748 bu
Bu kızları seviyorum abi yaa tam motorcu tayfası
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
Ducati ama Cagiva mito'yada çok benziyor...
Bu arada Burcuuu nerelerdesin ?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Hangi motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)