Osmaniye Motorcular Ve Akburak (1)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bir arkadaşda kask yok...racing makineler..tek teker ve ve trafiğe açık yol...güzel görüntüler ama düşerse Allah muhafaza...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bir arkadaşda kask yok...racing makineler..tek teker ve ve trafiğe açık yol...güzel görüntüler ama düşerse Allah muhafaza...
Kim fark edecek diye bekliyordum. Mete hiç kaçırmıyorsun bravo
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
rainboss adlı üyeden alıntı
Kim fark edecek diye bekliyordum. Mete hiç kaçırmıyorsun bravo
EVET HAKLISINIZ yanlış olduğunu biliyorum ama okadar ikaz ediyorum dinlemiyor.
-
akburak1 adlı üyeden alıntı
EVET HAKLISINIZ yanlış olduğunu biliyorum ama okadar ikaz ediyorum dinlemiyor.
Dinlet arkadaşım dinlet. Kimsenin yüreği yanmasın, önce kendisinin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
rainboss adlı üyeden alıntı
Dinlet arkadaşım dinlet. Kimsenin yüreği yanmasın, önce kendisinin.
dinlemiyo arkadaşım ne yapimki anlamıyo tamam diyo taktırıyom bi bakki çıkarmış uzun yolda takıyor .buda böyle işte
-
dinlemiyo arkadaşım ne yapimki anlamıyo tamam diyo taktırıyom bi bakki çıkarmış uzun yolda takıyor .buda böyle işte
Allaj kaza bela göstermesin ne diyeyim
-
24 Ağustos 2007, 11:30
allah razı olsun sağolasın
-
24 Ağustos 2007, 12:58
syht
latif dinlemiyorsa birlikte motor sürme ikincisinde dinler,ve kaskını takar riskli hareketler yapıyorsunuz.sonra sen ve bizler çok üzülürüz.artık motor kazaları duymak ,görmek ve yaşamak istemiyoruz.bu aralar sıklaştı motor kazaları sevgiler osmaniyeye.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
24 Ağustos 2007, 18:26
teşekkür abi baş tacısın ok kendine iyi bak doğru söylüyorsun
-
24 Ağustos 2007, 18:49
süpersiniz ama tek teker sertifikalarını yavaş tek teker yapanlara veriyorlar.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
27 Ağustos 2007, 18:16
ALALA yavaşta yaparız farketmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)