Bu klibi MTV yollayalım listeler alt üst olur TOP 100'de NUMBER ONE olur.Harika olmuş arkadaşlar tebrikler.
Bu klibi MTV yollayalım listeler alt üst olur TOP 100'de NUMBER ONE olur.Harika olmuş arkadaşlar tebrikler.
Çok çok güzel olmuş ben de varım ne güzel
Ellerinize sağlık, yüreğine sağlık Ogün cüm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
valla fotoları ELINT e yolladım bişey kalmadı bende o sana yollasın olmazsa hatta orada hayatını kaybeden kardeşlerimizin fotolarıda var onlarıda yaşatmış oluruz! ELINT sağolsun günlerdir uykusuz uykusuz uğraştı sıra sende
cüneyt 'tuğba teşekkürler aslanfb teşekkürler ....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Hazırlayanların ve tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.
aslında ilk başta böyle klib olayı söz konusu degildi ama desperadostun canlı yayın görünüsünü yayınlarken tam bu şarkıyı söyledigi bölümü kesmişim. tutturdu ben bu şarkı ile meşhur olacaktım benim istikbalimi karartma diye. bende baktım kurtuluş yok en azından kuru kuru şarkıyı yayınlamayalım bir slayt hazırlayım dedim ve mt gruplarının sayfasına daldım
ama desperadost'tan sözü aldım meşhur olursa Mt'nin içine havuz yaptıracak
çok çok güzel ve profesyonelce olmuş teşekkürler.
laa benim nie hiç resmim çıkmamış
demek daha o kadar popüler olamamışım
daha çok çalışmalıyım daha çokkkk
şaka bi yana eline sağlık dostum saol
artık bizim de klibimiz war
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
harika olmuş hazırlayanların eline sağlık
Tek kelime ile mükenmmel olmuş.
ellerinize,duygularnıza,emeginize sağlık.
İnşallah bize serseri gözüyle bakanlar biraz olsun
durup düşünürler
mukemmel omlus gercekten eline saglik
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Süper olmuş
eline vede emeğine birde gönlüne sağlık
KAMP ADAMLARI
cok güzel olmuşl!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
slaytta birşey yok. desperadostun parçasının üzerine mt üyelerinin resmini ekleyince güzel oldu. bende sizlere teşekkür ederim. gezilerinizi bizimle paylaşıp bu bu slayt'ı yapma imkanı tanıdıgınız için...
Harika olmuş ellerine sağlık.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bu klip tarka'nın kinden fazla tutar şaka bi yana çok güzel olmuş ellerinize saglık
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)