Desperadost Canlı Yayında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Eveeeeeeeeet. Sonunda ampul icad edildi. hayırlı uğurlu olsun......
gönül isterdiki benim kayıt ettiğim görüntüler buraya konmuş olsaydı ama sağlık olsun. elinize sağlık.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
bravo des hocam...
ama ses gelmiyor...makinistt seeesss.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bravo des hocam...
ama ses gelmiyor...makinistt seeesss.....
abi valla elimden geleni yaptım ama ses fazla açılmıyor.ulusal kanal sağolsun mono kayıt yapmış birde sesleri açmamışlar yaa siz elinizden geldigi kadar pc nin sesini açınnn. hoparlördende sesi açın ne kadar volume + tuşu varsa hepsine basın . ben öyle yaptım sesi idare edecek seviyede çıkıyor
-
-
-
Bence bu bilgisayarlar ogün abiyi çekemiyor ne yaptıysam olmadı şu videoyu koyamadım şuraya. şimdide koyabilen çıktı, ses az. var bu işte bir iş.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
bu işin sorumlusu o ulusal kanaldaki sesci. karınca sesi gibi açmışlar sesi. okadar ugraştım ama ses açılmıyor . cızırtı yapıyor ne dedigini anlaşılmıyor vs.. hem hoparlörden hemde bilgisayardan sesi açın ozaman dinleneyecek seviyeye çıkıyor..
-
sesi sona kadar açtım iyi çıkıyor. Ogün arkadaşımıza da teşekkürler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Bende de ses mis gibi..Sesi çok güzelmiş desperadostun
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
devam desperadost, bu tarz calismalarini merakla bekliyoruz ve gonulden destekliyoruz...
bu arada biri sese el atsin yawww... ulead 10 programini indirip, seceneklerden ses ayarini 500 e getirin sonra videoyu tekrar kaydedin.. iste o zaman ses bangir bangir cıkar... en fazla da 3 dakka surer...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
devam desperadost, bu tarz calismalarini merakla bekliyoruz ve gonulden destekliyoruz...
bu arada biri sese el atsin yawww... ulead 10 programini indirip, seceneklerden ses ayarini 500 e getirin sonra videoyu tekrar kaydedin.. iste o zaman ses bangir bangir cıkar... en fazla da 3 dakka surer...
baba'cım böyle dayanışma birbirimize destek olsun' motosiklet'ci tavan yapar bizede böyle kardeşlik yakışır daha güzel olaylarada el birliğiyle el atacağız inşallah
-
Elint videoyu gönderebilirsen sesi düzeltebilirim.
-
patriote adlı üyeden alıntı
Elint videoyu gönderebilirsen sesi düzeltebilirim.
fransa'ya sevgiler ..ELINT şu an slayt gösterisi hazırlıyor MT ye özel valla kaç gündür uyutmadım biraz kendine gelsin yollar inşallah.........
-
çok güzel olmuş dostum.
ağzına sağlık.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Becerebilirsem birazdan size bir sürpriz var...
-
vallamı anaa MT çoştu
-
Evet Mt coştu ama YouTube bu coşkunluğa uyum sağlayamadı.
Senin için bir video hazırlamıştım ama you tube amcam bir türlü kabul etmiyor.
Çaresini bulur bulmaz ilk klibini mtnette yayınlayacağız.
Şimdiden hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)