Arkadaşlar buyrun, ybr 125 in yapabildiği en fazla hız, yakında kendi motorumda size cbr 125in 150 yaptıgınıda kanıtlayacağım.
Arkadaşlar buyrun, ybr 125 in yapabildiği en fazla hız, yakında kendi motorumda size cbr 125in 150 yaptıgınıda kanıtlayacağım.
Soda Ayran Cool
cbr125 150 km/h yapıyor zaten..kanıta gerek yok.tabı 70kg ve asagısı kullanıcılar lımıtlerde bu suratı gorebılıyor..;)
Ben 65kg yim ve kime söylersem söylim inanmıyorlar. Kanıtlicam bunu millete.
Soda Ayran Cool
duz yolda yapamaz
egimle tabiki yapar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
2 farklı tarzda motor ama hep birbirleriyle çekişme içindeler
birde bir motora 3.500 ytl veriyorsun 120 km/h hız yapıyor.5.500 ytl veriyorsun 140-150 yapıyor.Aldığı paranın hakkını versin tabiki
sonix vermış oldugun parayı yaptıgı hıza gore mı degerlendırıyorsun?
degerlendırmene cbr nın on-arka dısk olan frenlerı,su sogutmalı olusunu ve race olmasa bıle full grenaj'lı olusunu da eklersen cbr nın pahalı olusunu normal karsılarsın sanırım..
sunu da kesınlıkle kabul etmek lazım.ybr o paraya karsılıgını alabılecegın en ıyı motor..
ybr sınıfının en kaliteli makinesi ve tabiki uzun ömürlüsü kapı komşumda 70.000 km de olan ybr var canavar gibi ...hız olayına saplanmamak lazım
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ybr çok kaliteli sağlam bir makine... Fakat ben olsam cbf150 tercih ederim.. Ikisini de test etme olanağım oldu geçen hafta da motorum tamirdeyken 1 hafta cbf150 kullandım. Çok beğendim makineyi... bence cbf... Cbr'la karşılaştırmıyorum bile... sınıfları farklı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu çok eski bir video o yüzden bu 2004 yada 2005 bir ybr. bunlar 120 görüyor fakat 2006 ybr ler 120 yapamıyor.kaynak olarak yamaha ybr 125 topiğine bakabilirsiniz.ama yinede çom sağlam motorlar imkanım olsa hemen bu motora terfi ederdim.şöyle siyah kafa grenajlısından.gönül isterki cbr 125 olsun ama bana göre çok pahalı bir motor. parası olana değil tabii
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
benimki 100 yapıo şikayetçi değilim 10 veya 20 fazla hız yapsam kazanacağım 3- 5 dk fazla hiç bişey olmaz.
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
125 cc motor icin gayet iyi
ben cbf 250 ile 155 görüyorum (az egim)
DREAM OF POWER SAKO
Ben cbr la ybr ye kıyaslama için koymadım bu videoyu yanlış anlamayın o yüzden.
İleriki bir dönemde kendi cbr 125 imle böyle bir max. speed videosu çekecem, elimede böyle bir ybr videosu geçti koyayım dedim. yani kıyaslamak falan değil amacım sadece elimde vardı bende sizde görün istedim.
Soda Ayran Cool
ybr 2004 den gerisi hızlı diil.biz gurup halinde giderken ben 110 kusur hız yaptım honda titan 2000 model.cg tabiki .ybr kesinlikle 120 vardı hızı çok hızlı bi şekilde geçti 125 te olabilir.benm motora 200 kaat masraf yapsam 125 i görüyo.yalan diil aldığımda 1 km dahi olmayan düz olmayan yerde 130 görüyordum nerdeyse honda titan 2000 ler tartışılmaz.ama şimdi r6 alacam bi abi var o küüçük alacak hasta olmuş.onun için takasa gelcez. ama biraz sermaye lazım :D tekteker arifte ver motoru 2500 e r6 yu vereyim diyo ama biraz sermaye lazım yaz sonunu bekliyom o yüzden :D.saygılarımla
püfff ya arkadaşlar 120 yapsa nolcak 150 yapsa nolcak elinize ne geçicek gercekte olsa bile.......
heleki anlamsız abartmalar hiç gerek yok ramzey racing kaç cc arkadaşım??????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)