inş onların durumunda olmayız
FAzlada hızlı değildi kuklalar.Yoksa arabanın biyerinden girip öbür tarafından çıkarlardı.Dediğin gibi inşallah başımıza gelmez.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
paylaşım için teşekkür, daha önce verilmişti ama izlemeyenler vardır...
kuzey-egeli
Bu Motorlara Emnİyet Kemerİ Yapsalar Olmazmi ?ÇÜnkÜ En KÜÇÜk Darbede Filatiyor Adami
mantıklı yetkılere seslenıyorus
ZAFERE KADAR DAİMA!!
ben tırstım... bi kaç gün motor yok almim.....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Kardeş Bu video yu izlemekten gına geldi artık.Neyse Görmeyenler gördü Saol paylaşım için.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
yani böyle bi kaza yapmak içinde biraz kabiliyetsiz olmak lazım be abi...ben şahsen gidipte arkadan kople girmeyeceğime eminim
Paylaşım için sağol
25 karakter
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Verilmişti..Ama olsun...Eline sağlık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Mercedes e çarpmada kaska dikkat ettinizmi ?Sanırım kuklanın içine giriyor yoksa bi kask öyle olamaz
Motorize Birlikler K.lığı......
Aman Allah hepimizi korusun... Korkunc bisi yaw
Seyretmedim,seyretmicem.Elimden geldiğince aklı başında sürmeye çalışıyorum.Tek zevkim var onuda bunları seyredip paranoya haline getirmek istemiyorum...
Born To Be wild,Live to Ride...
motorlara yazık olmuş bide hızlı çekimi olsaydı daha iyi olurdu.
eline sağlık.
güzel çarpışma testleri ama.. Tırsılmayacak gibi de değilki... cok kötü fırlıyo kuklalar.. açıkcası hepimiz makinalarımızın üstünde ALLAHA EMANETİZ.. ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Ben 23 Yıldır Motor Kullanıyorum..Sadece Kafamda 38 Dikiş Var..Vücudumda 70 den Fazla..Benim Diyecek Fazla Bişeyim Yok Bu Videodaki Kazalara Yakın Kazalarımız Oldu..Çok Arkadaşımızı Kaybettik..Gaz Mandalına Uymayın,Yavaş Kullanın ALLAH Kazadan Beladan Korusun..: )
paylaşım için sagol...
aman arkadaşım ne yaptın sen yaa . motosiklet kazalarında ilk kural sürücünün çarpma işlemi geçekleşmeden motosikletten uzaklaşmasıdır. üzerimizdeki korumalar daha çok aslfatta yaşayacagımız sürtünmelerden bizi korumaktadır. diger şekilde bir araçın altına girdigimizde veya bir araç bizi ezdiginde korumalar pek işe yaramaz. onun için ilk kural kaza gerçekleşmeden motosikletten ayrılıp kendimizi güvenli buldumuguz bir yere( yol kenarında araçların kullanmadıgı herhangi bir boş alan) atmaktır. korumlarımızda tam ise asfalta çarpma ve sürtünmelere karşı bizi koruyacaktır.(tabiki bu kazanın şiddetine göre degişir!!!)Bu Motorlara Emnİyet Kemerİ Yapsalar Olmazmi ?ÇÜnkÜ En KÜÇÜk Darbede Filatiyor Adami
Videodan sonra güzel bir abi öğütü olmuş.
Videodan nasıl tırsıp önlem alma yavaş ve dikkatlı olmamız gerektiğini hissediyorsak Kafanızdaki 38 ve vucuttaki 70 dikişten edindiğiniz tecrübe için bizlere neler yapmamamız gerektiği konusununda bilgi verirseniz seviniriz.
Kafadaki dikişler için kaza anında kask varmıydı diye sormadan yapamayacağım.
Hepsi sürat yaparken mi oldu sebebleri neydi. Paylaşırsanız sevinirim.
Abi nasıhatleriniz için teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)