[MEDIA][/MEDIA]
[MEDIA][/MEDIA]
Dogrusunu soylemek gerekirse ilginc we canice bi durum, maddiyata doymus bir takim cilgin bunlar...
Eşeğimi Adriyatik'ten su almaya yollayasım geldi Biri bana levye verse de kırsam şu herifin kafasını gözünü
Adamın altındaki uzay mekiğinin marka modelini bilen?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Adamın kullandıgı makina nedir hocam öyle. Gaza dokunsan aya fırlatıcakmış gibi bi havası war.
Comfirmation Bias
Tribunlu Drag motorlari Amerikada cok seviyorlar bu sacmaligi, Ucak gemisinden kalkar gibi gergi halatina bagliyorlar ve birden saliyorlar motorlari korunc bir hizla 400 mt yarisiyo. Ama arkaya motor baglayip yakmanin anlamini cozemedim ben olsam sosis sucuk koyardim alev bosuna gitmesin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bu denemeyi yapana sormak lazım acaba başı göğe erdimi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
biz uğraşıyoruzki 3-4 milyara bi motor alalım oda 1-2 sene çalışki olsun.
adamlar yakıyorlar gülerim ne diyeyim parası bol kafada da var biraz gerçi para bol diye öyle yapmakta gerekmez değil mi?
video acılmıyo arkadaslar, link koysanız???
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
http://www.youtube.com/watch?v=5ghdhTIlHtc
bu aletin adı jetcar normalde araba biçiminde.Motosiklete uyarlamışlar
AYı balı bol buldumu bi tarafına sürermiş o hesap
itina ile kaza yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)