Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Mobilet ile 140 km

REKLAM ALANI

[QUOTE=enver4486;581434]

Videodaki dialoglar süper yanlız

- Mamiiii kardeşim benim beee.[/QUO

ben daha ıyısını yapıyorum kardes

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

o hızda düşse parçalarını bulamazlar.
    Ölse yine iyide sakat kalırsa kötü.
    [COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]

Motosikleti
    honda activa
    hızına helal olsunda, önunde bi çakıl çıkca :s düşünemiom bile bildiğin bisiklet lastiği

Wast* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yorumları okudum hepinizin boş muhappet yaptığını anladım paraları yok dıye bole yapıolar dıyosunuzda bu arabadakı adamda 4-5 tane racıng vardı honda kawasakı falan sonra 350 cc jawaları var arabası var
    mobylette & pejo hobi hastalık zevk ondan yapıolar bunu herkez anlayamaz
    bole motoru herkez suremez bilmem ayıkıonuz mu ? ama bu cahil cesareti dehil
    bu tekerleklerde bisiklet tekerleği dehil ince çember jant ıcın ozel ınce tekerlek
    frendede komprosor yada volant yaparak duruolar
    bişeyi bilmeden konusmak en buyuk cahilliktir bu motorlarda o kadar ucuz dehil full set sonucta

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Alıntı Wast* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumları okudum hepinizin boş muhappet yaptığını anladım paraları yok dıye bole yapıolar dıyosunuzda bu arabadakı adamda 4-5 tane racıng vardı honda kawasakı falan sonra 350 cc jawaları var arabası var
    bu tekerleklerde bisiklet tekerleği dehil ince çember jant ıcın ozel ınce tekerlek
    bişeyi bilmeden konusmak en buyuk cahilliktir bu motorlarda o kadar ucuz dehil full set sonucta
    Biz cahillik yaptık kusura bakma..
    Bende sana katılıyorum bu videoda eleştirecek bişey yok..
    Bişey bilmeden konuştuk, full set motorlarınızla mululuklar size..
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buna hiç bişi denmez abicim....
    sen öyle diyosun da discovery channelde türkçe altyazı belgeselini yapmişlar bunların valla ...adam soruyor işte kask falan niye takmıyonuz usta cvp vereiyor , bu motorlara kask olmaz vs vs kendine bi kaza yapmiş o gün bu gun kullanmıyor , ustalık yapıyor
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    aferim mami aferim

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    ya elemanda 2 metre masallah..daha ufak birine koysalar 180 e bile ulaşır
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

halitcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 2006
    BUNLARIDA BÖLE KABUL EDECEN.... BASKA ÇARE Mİ VAR geçen ay böle gene yarıs yaprken iki mopet bırı sola kaymak isterken arkasına bakmıor tabi arkadan peugeot 407 gümmmmmmm cocuk öldü babasının 1 haftada saçları aardı yok böle bır sey o an cocuğa değilde ailesi acıdım o yüzden hız yapacaksan sırf kendini deel ailenıde tüm sevdikklerini ve senı sevenlerı dusuneceksin yanlışmıyım....

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    çok haklısın birader...ayna falan da yok ya hani hızını keser böle full set motorların,yana kırdığında arkadaki araba çarpsa falanda bişey olmaz ne de olsa hobi ya hoş görmek lazım... (!) böyle mantığın ..(!)

Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tornet vakası memleketimin nadir icatlarından birisi. ama sponsor bulup, trafiğe kapalı alan ya da pist ayarlayıp yarışını yapsalar çok harika olacak. kendi kendine bir alt kültürü bile oluşmuş vaziyette, değerlendirmek lazım

ilginc olur,tabi pisttede motorun üstünde yatarak yarısacaklar

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bayır yukarı diyoda bana bayır aşağı gibi geldi.Racincide cok rahat adam yatıo zorluyo 140 racingci kafa yukarda rahat 140
    HONDA

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam kask olayında sana katılıyorum ama o yerleşim yerlerinde kask takmak komiktir ayrıca bu motorlar senin motordan daha sadık ve kalitelidir haytta yolda bırakmaz ama seninki kadar rahatta değildir hayatın gerçekleri bunlar
    dostum kask takmak komiktir diye bişey yok. aslın ölümcül kazalar yerleşim yerlerinde gerçekleşiyor.
    ama sana katılmamak elde değil. ben kayseride öğrenciyim. geçen eylül ayında kız arkadaşımla motorla kapodokya turuna çıktık. avanosa geldil. millet bize tip tip bakıyo. ikimizde de kask var o yüzden. sonra yanımızdan bi tane motosikletli posil geçti onda bile kask yoktu. o bile bize tip tip baktı. malesef polisler uymuyor bu kurala ordaki vatandaştan da o kurala uymak beklenemez..
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Allah trafikte seyir halinde olan diğer sürücüleri korusun... (!)
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    bunun fakirlikle filan alakası yok cogu senın benım bınemedgım makınalara bınyo(rr600 r1 en dusuk yarıştan 1ooo lira 2000 lira para kazanıyolar yani zevk meselesi bide motorları daha ıyı gıtmıyo 155 160 yapması lazım normalde siz ne kadar kask takın sunu edin deseniz yapmazlar rüzgarı kesiyo diye
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    bu arkadaşları yönlendirecek bir otorite çıksa; 50cc iki zamanlı mopedlerin yarıştığı özel bir kupa düzenlese, kendi aralarında yarışsalar keşke.

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Kaskın komik olduğunu düşünenler bunu izlesin ondan sonra konuşsun.Kaza anında ilk vuracak yeriniz kafanız.

HONDA

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskın komik olduğunu düşünenler bunu izlesin ondan sonra konuşsun.Kaza anında ilk vuracak yeriniz kafanız.

abi böyle bi kazada öl daha iyi. adamın ayağı kopup uçuyor ya Allahım:(

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    ilk önce forum kurallarını oku öyle kalın yazı yazmak yasak.
    bak ilk önce yazında diyorsunki paraları yok ondan böyle yapıyorlar ondan sonra yazının bitimindede bu motorlarda ucuz değil full set sonuçta diyorsun sen ilk önce bu ikilemden kurtul ondan sonra bizleri eleştir

benımde vardı böyle motorum zamanında ben şimdi 19 yaşındayım 14 yaşımda almıştım bunlardan 15 16 yaşıma kadar bindim binilir binilmez demiyorum ama bu tür haraketler cahillikten başka birşey değil öyle motorun üstünde otobanda yatıp hem kendi canını hemde başkalarının canını tehlikeye atmak cahillikten başka hiç birşey değil !!

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu nasıl iğrenç bir görüntü
    nasıl iğrenç bir ses
    nasıl bir zihniyettir bu!!

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler