[QUOTE=enver4486;581434]
Videodaki dialoglar süper yanlız
- Mamiiii kardeşim benim beee.[/QUO
ben daha ıyısını yapıyorum kardes
[QUOTE=enver4486;581434]
Videodaki dialoglar süper yanlız
- Mamiiii kardeşim benim beee.[/QUO
ben daha ıyısını yapıyorum kardes
o hızda düşse parçalarını bulamazlar.
Ölse yine iyide sakat kalırsa kötü.
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
hızına helal olsunda, önunde bi çakıl çıkca :s düşünemiom bile bildiğin bisiklet lastiği
yorumları okudum hepinizin boş muhappet yaptığını anladım paraları yok dıye bole yapıolar dıyosunuzda bu arabadakı adamda 4-5 tane racıng vardı honda kawasakı falan sonra 350 cc jawaları var arabası var
mobylette & pejo hobi hastalık zevk ondan yapıolar bunu herkez anlayamaz
bole motoru herkez suremez bilmem ayıkıonuz mu ? ama bu cahil cesareti dehil
bu tekerleklerde bisiklet tekerleği dehil ince çember jant ıcın ozel ınce tekerlek
frendede komprosor yada volant yaparak duruolar
bişeyi bilmeden konusmak en buyuk cahilliktir bu motorlarda o kadar ucuz dehil full set sonucta
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
ya elemanda 2 metre masallah..daha ufak birine koysalar 180 e bile ulaşır
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
BUNLARIDA BÖLE KABUL EDECEN.... BASKA ÇARE Mİ VAR geçen ay böle gene yarıs yaprken iki mopet bırı sola kaymak isterken arkasına bakmıor tabi arkadan peugeot 407 gümmmmmmm cocuk öldü babasının 1 haftada saçları aardı yok böle bır sey o an cocuğa değilde ailesi acıdım o yüzden hız yapacaksan sırf kendini deel ailenıde tüm sevdikklerini ve senı sevenlerı dusuneceksin yanlışmıyım....
Bayır yukarı diyoda bana bayır aşağı gibi geldi.Racincide cok rahat adam yatıo zorluyo 140 racingci kafa yukarda rahat 140
HONDA
dostum kask takmak komiktir diye bişey yok. aslın ölümcül kazalar yerleşim yerlerinde gerçekleşiyor.
ama sana katılmamak elde değil. ben kayseride öğrenciyim. geçen eylül ayında kız arkadaşımla motorla kapodokya turuna çıktık. avanosa geldil. millet bize tip tip bakıyo. ikimizde de kask var o yüzden. sonra yanımızdan bi tane motosikletli posil geçti onda bile kask yoktu. o bile bize tip tip baktı. malesef polisler uymuyor bu kurala ordaki vatandaştan da o kurala uymak beklenemez..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Allah trafikte seyir halinde olan diğer sürücüleri korusun... (!)
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bunun fakirlikle filan alakası yok cogu senın benım bınemedgım makınalara bınyo(rr600 r1 en dusuk yarıştan 1ooo lira 2000 lira para kazanıyolar yani zevk meselesi bide motorları daha ıyı gıtmıyo 155 160 yapması lazım normalde siz ne kadar kask takın sunu edin deseniz yapmazlar rüzgarı kesiyo diye
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
bu arkadaşları yönlendirecek bir otorite çıksa; 50cc iki zamanlı mopedlerin yarıştığı özel bir kupa düzenlese, kendi aralarında yarışsalar keşke.
Kaskın komik olduğunu düşünenler bunu izlesin ondan sonra konuşsun.Kaza anında ilk vuracak yeriniz kafanız.
HONDA
ilk önce forum kurallarını oku öyle kalın yazı yazmak yasak.
bak ilk önce yazında diyorsunki paraları yok ondan böyle yapıyorlar ondan sonra yazının bitimindede bu motorlarda ucuz değil full set sonuçta diyorsun sen ilk önce bu ikilemden kurtul ondan sonra bizleri eleştir
benımde vardı böyle motorum zamanında ben şimdi 19 yaşındayım 14 yaşımda almıştım bunlardan 15 16 yaşıma kadar bindim binilir binilmez demiyorum ama bu tür haraketler cahillikten başka birşey değil öyle motorun üstünde otobanda yatıp hem kendi canını hemde başkalarının canını tehlikeye atmak cahillikten başka hiç birşey değil !!
bu nasıl iğrenç bir görüntü
nasıl iğrenç bir ses
nasıl bir zihniyettir bu!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)