bu cesaret değil aptallık
bu cesaret değil aptallık
çok tehlikeli bişey ama bu motoru bu hıza ulaştırmak büyük bir beceri. müthiş bişey emeğine değmiş. ama tekrarlamaz umarım.
Bir kaç kişinin yaptıkları saçma sapan şeyler tüm motorculara mal ediliyor bu sefer aferim aferim yapın elbet gömersin bir gün kafayı asfalta bakalım ozaman videodan seyredebilecegimiz bir suratın kalacakmı ?
bu eskiden beri var yeni bir şey değil 90 lılarda o zamanlar bizim abilerimiz yarışırdı pegeotlarla 140 da yapanı vardı 160 da ama çok abimiz bu mopedd ler üstünde kafayı gözü yardı öleni oldu bir tanesi direğe bindirdi yürüyemiyor hayla bacağına bilmem kaç tane çivi takdılar şimdi bile görüşürüm o abilerimiz bile diyor yapdığımız salaklıkdı o zamanlar diye..
yani bunun cesaretle süratle bir ilgisi yok ne korunma var ne trafiğe kapalı alan yapdığı hareket bir kere kendinin dışında yoldaki diğer vasıtalara zararlı nasıl bir zihniyet bunu savuna bilir ki hastalıklı bir zihniyet aferim bravo der bu insalara bu insanlara bravo dediğiniz an bunları pek çok yerde büyük şehirlerde dahil görmeye başlarsınız çünkü özenticilik başlar her kez bunlar kadar profesyönelde olmaz insanlar tıkır tıkır ölürler adam motordan uçsa savrulsa arkadaki kırmızı polonun içine giricek kendide ölücek arabanın içindeki aileyide öldürücek discovery e çıkanlarda alternatif olduğu için çıkıyor bir özellikleri olduğu için çıkmıyor discoveryde bu tip alternatif bilinmeyen şeylerin çok introsu döner mesela çöl kayağı yada yokuş kaykaycılarıda çıkıyor bunlar önemli şeyler değil
slm ben konyadan bekir..geçen arkadaşım anlattı oğlanlara jokey deniyormuş bunlar mobiletin üsüne yatıolar ve 130 ve 145 arası hız uyapıyolarmış en fazla yapan 145 miş..bende sordum ee bunun frenleri tertibat nasıl dreksiyon fln sallanmıyo demi maşa yapısı fln nasıl die sordum olan en ince saçtan ayarlarız motorları hafif olsun die mesela 26.50 kg idi onun motoru vede motorun lastiği yarış bisikleti gibi bişey incecik ve frenini sökmüş nie diye sordum kampana ısındıkça şişer onun için onları söküyoruz dedi.. ben kafayı yedim nasıl oluyo die adamlara bak fren bile yok aklınıza sokayım dedim ha...
zaAAAAA :D SüperBike Binen Adam Nasılda BAKIYOR Şaşırıyor AHaha Gülme Krizine Girdim :D Nasıl Bakışıyorlar Öle Ya
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
bu arkadaşlara gerekli donanımla pistlere çıkardığınızı düşünsenize, ne pilotlar yetişir.........
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
gerryyyy :S
Yanlız sonlara doğru manyaq aragazı çekiyo ha
[img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]
Benımde Boyle Bir Motorum Var Çift Mobilet En Az 120-130 yapıyorum ustune yatarak
hareketler tatlı
Bıçkı motorunun geniş pistonlu kısa stoklusunu koyuyorlar sanırım ondan devir yüksek ama tork olmuyor ,kare motor en verimli motordur, bunlar da en verimsiz, araba gibi yakan motorlar...
Mallık paraylamı?çok normal böyle adam çok Türkiye'de baksanıza Discovery bile belgesel yaptığına göre.Belgesellik değil müzelik bu adamlar...
ızmır Cevre Yolu Gecelerı Cok Cıkıolar Bucadan Cıkıolar
düşünsene temde kapatmış gidiyosun arkadan pancar motoru gibi bir ses bakıyosn eleman yatmış mopete yanında gazlıyo 140 150 yolu bırakır elemanı izlerim şaka bi yana elemanın ayakkabılarda venedik kayığı gibi cesaretlerini alkışkıyorum fakat cahillik olduğnu belirtmek lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)