Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Mobilet ile 140 km

REKLAM ALANI

bu cesaret değil aptallık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HayaBusa1340 RGsxr1100 turbo gsxr1100
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah bunlara para vesınde nınja ya ne bınsınler yoksa bu kafayla sonları kotu olur hıc yoktan japon ustunde ölurler
    bunlarda zaten para var çoğunda antepe gittim zaman gördüm bi tanesının 1000rr ı var adamda hastalık mobilet coğunun hastalığı yanı sorun para değil kafada bizdekı az onlardakı fazla..
    Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:

Motosikleti
    as t1
    Alıntı RaistCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu cesaret değil aptallık
    bu aptallık değil hastalık nasıl motosiklet hastasıysak oda onun gibi bişey
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok tehlikeli bişey ama bu motoru bu hıza ulaştırmak büyük bir beceri. müthiş bişey emeğine değmiş. ama tekrarlamaz umarım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı bigbangson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne cahilligi arkadaslar..asil cahil olanlar sizlersiniz..bu adamlarin hayati motor ole sizin gibi bir motor alip kullanmayi dahi bilmeyen trafik kurallarina uymaya calisip beceremeyen..kafaniza kaskinizi takip bana bisey olmaz deyipte istedigi gibi gaza asilan cok insan gordum..bazilarina allah rahmet eylesin..isterseniz bir arastirma yapin..motor kazalarinda kasksiz suruculerden kac tanesi ölmüs kaskli suruculerden kac tane ölmüs..yanlış anlaşılmasınkask takılmalı motorsiklet kullanmayi bilmeyen eğitimini dahi almayipta altlarina parayi basip guzel motorlar çeken bi çok kişi eleştiri yağmuruna tutmuş bu arkadaşları..neden çünkü kendileri bırakın o şekilde motora yatıp kullanmayı araç sollamaya kalktıklarında bile kalp atışları 100 ün üstüne çıkar..kedi erişemediği ciğere mundar der..
    herşey imkansızlıklardan ibarettir..bu adamları tanımam etmem ama eminim çoğunun gelir seviyeleri düşük ve eğitimsiz kişiler..fakat tek artıları bu işi bilip yapıyor olmaları..herkes motorsikletten anlamaz bu adamlar anlıyor belki az belki çok..
    Discovery tv yi izleyenler bilirler orada da motor yaparlar özel yapım herkes kendi motorunu yapar..aynı şey buda tek eksiği güzel Ülkem TÜRKİYE min gelişiminde büyük sorunlar olması..ve bu sorunlarında sizin gibi düşünen kendini beğenmişlerden kaynaklanıyor olması..hiç kimse 4 4 lük değildir..ama bu insanlara ters eleştiriler yapmak yerine onların bu bilgilerini kullanmayı kim denedi..yada kim anlattı onlara madem yapıyorsunuz kask takın diye..onlar caddelere yollara cıktığında üzerlerine araçlarınızı sürenleriniz yokmu? onlara neden ses yok..burada ki tüm insanlar hatalıdır bende dahil..ama bazen herşey kurallara sığdırılamaz..her koyun kendi bacağından asılır fakat artık şu koyun olmayı bıraksak diyorum..bi çoğunuzu yazilarınızdan dolayı kınıyorum..
    Az önce reklamlarını gördüm, discovery'e bizimkilerde belgesel olmuş
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Bir kaç kişinin yaptıkları saçma sapan şeyler tüm motorculara mal ediliyor bu sefer aferim aferim yapın elbet gömersin bir gün kafayı asfalta bakalım ozaman videodan seyredebilecegimiz bir suratın kalacakmı ?

Motosikleti
    Artık Yok...
    bu eskiden beri var yeni bir şey değil 90 lılarda o zamanlar bizim abilerimiz yarışırdı pegeotlarla 140 da yapanı vardı 160 da ama çok abimiz bu mopedd ler üstünde kafayı gözü yardı öleni oldu bir tanesi direğe bindirdi yürüyemiyor hayla bacağına bilmem kaç tane çivi takdılar şimdi bile görüşürüm o abilerimiz bile diyor yapdığımız salaklıkdı o zamanlar diye..

yani bunun cesaretle süratle bir ilgisi yok ne korunma var ne trafiğe kapalı alan yapdığı hareket bir kere kendinin dışında yoldaki diğer vasıtalara zararlı nasıl bir zihniyet bunu savuna bilir ki hastalıklı bir zihniyet aferim bravo der bu insalara bu insanlara bravo dediğiniz an bunları pek çok yerde büyük şehirlerde dahil görmeye başlarsınız çünkü özenticilik başlar her kez bunlar kadar profesyönelde olmaz insanlar tıkır tıkır ölürler adam motordan uçsa savrulsa arkadaki kırmızı polonun içine giricek kendide ölücek arabanın içindeki aileyide öldürücek discovery e çıkanlarda alternatif olduğu için çıkıyor bir özellikleri olduğu için çıkmıyor discoveryde bu tip alternatif bilinmeyen şeylerin çok introsu döner mesela çöl kayağı yada yokuş kaykaycılarıda çıkıyor bunlar önemli şeyler değil

Motosikleti
    bisan lifan pasifik125cc
    slm ben konyadan bekir..geçen arkadaşım anlattı oğlanlara jokey deniyormuş bunlar mobiletin üsüne yatıolar ve 130 ve 145 arası hız uyapıyolarmış en fazla yapan 145 miş..bende sordum ee bunun frenleri tertibat nasıl dreksiyon fln sallanmıyo demi maşa yapısı fln nasıl die sordum olan en ince saçtan ayarlarız motorları hafif olsun die mesela 26.50 kg idi onun motoru vede motorun lastiği yarış bisikleti gibi bişey incecik ve frenini sökmüş nie diye sordum kampana ısındıkça şişer onun için onları söküyoruz dedi.. ben kafayı yedim nasıl oluyo die adamlara bak fren bile yok aklınıza sokayım dedim ha...

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    zaAAAAA :D SüperBike Binen Adam Nasılda BAKIYOR Şaşırıyor AHaha Gülme Krizine Girdim :D Nasıl Bakışıyorlar Öle Ya
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    bu arkadaşlara gerekli donanımla pistlere çıkardığınızı düşünsenize, ne pilotlar yetişir.........
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    gerryyyy :S

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Yanlız sonlara doğru manyaq aragazı çekiyo ha
    [img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]

Motosikleti
    yamaha xt600
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deli bunlar ya.ben o sari racing'cinin yerinde olsan onune gecer 2 ara gazda arkadakini ucururdum.
    o motor nasil 140 yapar ben anlamiyom.en az 11000 devir olmasi lazim o makinanin.o motorlarda o deviri kaldiramaz !!!
    ne 11000 devri; bu aletler yaklaşık 20000 devri görürler..

Motosikleti
    Asya 151t 2007 ModeL :)
    Benımde Boyle Bir Motorum Var Çift Mobilet En Az 120-130 yapıyorum ustune yatarak

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Aheste adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benımde Boyle Bir Motorum Var Çift Mobilet En Az 120-130 yapıyorum ustune yatarak
    Seni alkışlıyoruz.....

Aferim Alican.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

hareketler tatlı

Bıçkı motorunun geniş pistonlu kısa stoklusunu koyuyorlar sanırım ondan devir yüksek ama tork olmuyor ,kare motor en verimli motordur, bunlar da en verimsiz, araba gibi yakan motorlar...

Motosikleti
    Kawasaki er-5
    Mallık paraylamı?çok normal böyle adam çok Türkiye'de baksanıza Discovery bile belgesel yaptığına göre.Belgesellik değil müzelik bu adamlar...

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    ızmır Cevre Yolu Gecelerı Cok Cıkıolar Bucadan Cıkıolar

Motosikleti
    ZX6-R
    düşünsene temde kapatmış gidiyosun arkadan pancar motoru gibi bir ses bakıyosn eleman yatmış mopete yanında gazlıyo 140 150 yolu bırakır elemanı izlerim şaka bi yana elemanın ayakkabılarda venedik kayığı gibi cesaretlerini alkışkıyorum fakat cahillik olduğnu belirtmek lazım

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler