arkadaslar bu gidisle her hafta bi video ekleyip kirletecegim bu topigi ama bu seferki biraz daha iyi gibi
http://www.youtube.com/watch?v=KfNDfVDf4Fo
umarim begenirsiniz, gunbatimi manzaralariyla dolu....
haftaya pazartesi gorusmek uzere
arkadaslar bu gidisle her hafta bi video ekleyip kirletecegim bu topigi ama bu seferki biraz daha iyi gibi
http://www.youtube.com/watch?v=KfNDfVDf4Fo
umarim begenirsiniz, gunbatimi manzaralariyla dolu....
haftaya pazartesi gorusmek uzere
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Guzel olmus. İyi eylenmissin... =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
güzel eğlenmişsiniz ama arka tekerleği kaydırırken fazla kasmışşsın kendini baya zorlanmışsın
güzel olmuş tarkan ın klipleri yanında halt etmiş vibrasyon çok oldugundan mı kıvrak bi fon müziği seçtin
tesekurederim, her pazar beklerim...
bu tarafa yolun duserse beraber turlariz
dishy sagolasin.. benim pc deki bazi program hatalarindan dolayi boyle acamiyorum ama en kısa zamanda cozucem, sen de o zaman a kadar yardimlarini esirgemessin artik
evet hak veriyorum, aslinda koymiyacaktim o guruntuyu, ama bisey var, orda sadece oldugum yerde donmuyorum, hizli gelirken donuse frenle girip patinajla devam ediyorum, goruntuyu kestigim icin oyle gorundu... yine de kaide alip yazdigin icin tesekurederim...
iste alplion, bu muzigi koyarken bakalim kim bu muzik hakkında bi seyler yazacak dedim, hehehe... bunlar kliplerden parcalar, orjinalini the doors sarkilariyla doldurdum... bu arada arka amortisor patlak, ona dikkat etmemissin
vallahi tebrikler.sinan çetin mi çekti? diğerlerine örnek olsun
Motosiklet aşkına
Videoyu izlerken kalkıp oynicaktım walla
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
tesekur ederim miss sule bu cumartesiyi sabirsizlikla bekliyorum... butun mt izmir birarada guzel olacak insallah...
tesekurler mess.. ben Bodrumda calisiyorum, gelince orda goruselim...
bu arada tamami samsung d 600 cekimi
sırf o yuzden bu muzigi koydum makara olsun diye, orjinalinde the doors vs ler var...
tesekurler Yas, 27 sinde seni de cekecegiz
tesekurler dostum nasil ama insanin icinden oynamak geliyor degil mi? bi dahaki videoya araya gobek atarkenki goruntululerimi de koyarim daha bi uyumlu olur
sercan kankacım herşey iyi güzel hoşta abi o fon müziği ne ya?abi oldu olacak asenayı da getirip dans ettirseydin tam olurdu.neyse ellerine sağlık bu güzel video için tüm dileklerim seninle kardeşim!!!(bir gün yere kapaklanmaman için tabi)
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
KanKa süpersin
Born To Be wild,Live to Ride...
severek izliyoruzz
gerçekten güzel bir video olmuş müzik seçimide mükemmel başarılarının devamını dilerim
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
çok güzel olmuş
ellerine sağlık
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
guzel gercekten kardes,oncelikle herseyi tadinda birakmissin..tam dusunuyordum biraz motor sesi olsaydi diye ve bi baktim motorun gercek seside cikti ..yani harika sinan cetin yapsa bu kadar yapardi..eline saglik..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)