ızledım şok oldum ,,hayret ettım ya.. bu kadar da olmaz. kazadan hemen once gelen fren sesi.polis arabasının bilerek tam yolun ortasında anıden durmasıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=2nd_K...elated&search=
ızledım şok oldum ,,hayret ettım ya.. bu kadar da olmaz. kazadan hemen once gelen fren sesi.polis arabasının bilerek tam yolun ortasında anıden durmasıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=2nd_K...elated&search=
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
motorluda kaptırmış geliyor, aşırı hızın sonucu, poliste durmamalıydı o anda hemen sağ şeride geçebilirdi... galiba rusya.
kuzey-egeli
Motrcuda da kabahat var. Gruba göre hızı oldukça fazlaydı.
Ayrıca dikkatinizi çektiyse ; kazadan sonra (kaçan) uzayan motor sesi de oldu.
Gurubun polise tepki vermesi son derece mantıklı davranış.Daha fazlasını bile yapmaları gerekirdi.Ama o araç devletin.Devlete zarar vermek yerine polisleri dövmek daha mantıklı olur...
offf, yazık yaaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
=) Polisin arabasını aptalca bir refleksle hareket ettirmesi gayet aptalca
MOTORCU DA GRUBA GÖRE HIZLI GİDİYOR
ASLINDA HER İKİ TARAFTA HATALI
AMA SONUÇTA BİRİNDE KAPORTA BİZLERİZ
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
polisin yaptıgı çok yanlış bence..
CBR 600F Honda,
Bence kesinlikle polis hatalı birincisi en sol şeritte duramazsın ikincisi eğer bir polis aracı herhangi bir amaçla duruyorsa ya tepe lambasını yakmak zorunda yada uyarıcı levha yerleştirmek zorunda
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
şehir içinde kontrolsuz hız yapan motorcunun hiçmi sucu yok..
o karşıdan karşıya geçen yayada olabilirdi bi çoçukda o zaman ne olacaktı..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Bizler motorsiklet kullanıyoruz diyerek hemen polisi suçluyoruz. Evet polis suçlu olabilir yolun ortasında durarak. Ancak orasının özel bir pist olmadığı, düşünülürse bir anda hızlanan ve gruptan kopan bir kişi sizce ne kadar suçsuzdur?
Hız motorlarının kullanımına karşı değilim ancak hız yapılacaksa gerekli önlemlerin alınması yada özel pistlerin kullanılması taraftarıyım...
Saygılar
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Foruma yazılacak konular ilgili bölüme yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır.. Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
polisde suçlu ama suçun büyügü motosiklet kullanıcısında. şehir içinde aşırı hız yapıyor. orda bir yaya olsaydı bu seferde yayayımı suçluycaktık. . suç duramıyacagı kadar hızlı giden motosiklet sürücüsünde...
işte bir aynasız daha yaptığına bak
motorcu elaman can çekişiyor
aynasız negüzel görev yapıyor öle umarım polisi sürmüşlerdir görevinden..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Polis suçludur.
Grup sürüşü yapılıyor.
Polisin görevi sürüşün emniyetini sağlamaktır.
Yolun ortasında duramaz.
Bir arkadaşımız yaya da olabilirdi demiş.
Evet ona dikkat etmesi gereken sürücüdür.
Bu olay ise başka bir olay.
ne olursa olsun polisin yaptığı hatalı.yol kesmek nelere mal oldu
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
ya adamın boynumu kirilmis anlamadim??Polsin yaptigina bak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)