paylaşım içn sağol..................
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
benim ybr de modifiye kiti var ve brazil malı istanbul da 20 tane var baska yerde fazla olacagını sanmıyorum bu 2003 cıkıslı 12.5 eygir sımdıkıler ıse 9 beygır benın motor duz yolda 135 km yapıyor yokusta 140 mdıfıye kıtının 15km yararı oluyor ve bence duz yolda ruzgara karsı normal motor yapamaz yokus ta yapabılır
yok be kardeşim bende 2008 modeli var 110 dedin mi kasıyo motor kendini... 2 kişi en fazla 85 yaptım
yanıcak motor yaw...hem hiç güvenli diil...
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
adamım iyi güzel.süper hatta da arabaların sağından geçmemelisin. bascaksan kapat solu baz gaza asıl seni geçcek adam olursa aynandan görürsün ama sağlarından geçme arabaların ok ? kal sağlıcakla...
Lem fadıl...Tabiridiğer adı PİERzig cim... Tekrar sizledim videoyu..İlk gördüğüm duyduğum o nası vites geçiriş.... LEn yarım debriyaj gidiyonuz.... Bak tam 1 sene öncemi ne gene aynı şeyi yazmışım tesadüf.....
Çalışmalarının devamını diliyorum...Ama motoru pert ettiniz len...
Şimdilerde 80 le gidiyomuki acep?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ne sağı kardeşş 34. saniyeden sonra dikkat et,herif arabaların arasından gidiyor
Bak bu benim sürüşüm
Neyse ya şom ağzımı açmiiim Onca şey geldi garibimin başına hala aynı şekilde çalışıyor.
Motorla 125'i görmüşlüğüm varda işte ilk aldığımız zamanlarda hevesle yapılmış şeyler
Kamera olsa şimdilerde dağda enduro sürüşlerimi çekerdim
Senin yerinde olsam bidaha vermezdim ben motoru kardeşine....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Laf aramızda motor onun sayılırr O rüyasında kara şimşek diye sayıklamasaydı alınmazdı motor Genç işte ya kanı kaynıyoo
Arkadaşımda var 2004 model sanırım 12 beygir falandı onlar düz yolda tek kişi 130 görüyor. Sonraki modelleri çinde üretilmeye başlandı ve beygir düşürüldü 2004 den başkası yalan
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
benim motor da 5. vitesin hız olarak hiç bi etkisi olmuyor sadece devir düşüyor ama sabitleniyor sanki ,4. viteste redline a yaklaşırken 85-90 olur 5.ye takıncada hız yine aynı devir düşüp sabitleniyor sanki ,youtube da izliyorum adam ibreyi sona vurduruyor bizimki 3/4 ünü zor görüyor :D, ben motorumu 2.el aldım, rodajı iyi yapılmamış diye düşünüyorum ? sizce neden olabilir ?
If you want peace, prepare for war
bence motorun limitlerini görmek için bir kez yapılacak bişi ama 125 cc için çok fazla bişi beklememek lazım zaten.yani sürekli bu şekilde seyir yapılırsa motorda sıkıntı yaşamak olası.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
bunuda ben motoru satmadan once denemiştim ve sonuç
http://www.youtube.com/watch?v=s5oqC...e=channel_page
bende 2004 brezilya yapım ybr var 4.viteste 130 gördüm 5.vitese atınca nedense motor rahatlıyor hızını kesıyo
the worker :)
ben daha 1 ay önce 2012 ybr aldım rodajı flan tamamladım şu an 1500 km de ve 2 kişi rahat 100-105 arası seyrediyor ama yakıtta bayaa bi artış oluyor ama tek kişide 70 i geçmezsen 1 43 liraya 548 km gidebiliyor yedeğe geçmedim bile
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)