Sanirim dostumuz ghost rider a meydan okuyor
http://www.funny-base.com/videos/703...ikerstunt.html
Sanirim dostumuz ghost rider a meydan okuyor
http://www.funny-base.com/videos/703...ikerstunt.html
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ghost rider halt etmiş...Valla helal olsun...Ama o gün heralde sokağa çıkma yasağı vardı italyada...Ortallıkta kimse yok.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yok ohal ilan etmişler ondan öyle boş sokaklar
Bana üzerinde oynanmiş gibi geldi video, sanki yapay olarak hızlandırılmış.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
o bir yarış . sehir içinde düzenleniyor , yanılmıyorsam.. bunun gibi bir kaç yarış izlemiştim . yapay olduğunu sanmıyorum
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
hadi görüntü yapayda ses nası yapay olsun
adam basbaya gidiyor deli deli
yolu tam limitlerinde kullanmış, viraja full kapalı girip viraj sonu zor cıkıyor.
helal olsun
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
kesinlikle yarıştalar.videonun başında öndeki motoru geçerken dikkat ettiyseniz motorun üstünde numara var.ve de videonun ortalarına dpğru yolun kenarında bi kalabalık görünüyor.belli ki millet yarışı izlemeye gelmiş.e güzel....
Allah'a havale gidio vallahi takdir ettim adrenalin bu olsa gerek..
valla helal olsun adama ya daracık yolda o kadar hızla gidio bide utanmadan on kaldırıyo sanırım Valla o ne biçim viraj alısıdır adamlar aşmıs bazı seyleri ya
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bu motor sizce kaç km hızla gidiyor.viraj girişindeki hızı kaç km düşüyordur.
yaşasın rüzgar kardeşliği
adam yollarıda iyi biliyor.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
çok iyi idiyor sanırım 125cc mi bu
Motorize07.com Antalya Team
Bana pek abartılı gelmedi. Sonuçta caddeyi çevreleyip bir pist görünümü yapmışlar. Moto rally gibi birşey. Oraları çok iyi bilmeseler böyle kaptırıp gidemezler ki zaten . Sakın yanlış anlamayın küçümsemiyorum tabi ki zor bir iş ama onlar için öyle olduğunu sanmıyorum. Ghostrider ile karşılaştırılmasını biraz saçma buldum o kadar . Emin olun yollar boş olsa nerde gaz kesip nerde fren yapılacağını öğrenseler Türkiyedeki çoğu SS kullanıcısı da yapar bunları. Ben öyle düşünüyorum...
Paylaşım için teşekkürler
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
çok iyi gidiyor virajları çok iyi almış güzel paylaşım
]
bu video ingiltereye bağlı olan isle of man adasında yapılan TT yarışlarında çekilmiş..yola dikkatle bakarsanız yoldaki ağaçların ve elektirik direklerinin hatta gidiş tarafına doğru olan duvarların üstüne korumalar yerleştirildiğini görürsünüz arkadaşı yanıltan olay video üzerinde ki it uzantısı ..burası italya değil ..bu adamda gost most değil bir yarışçı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Buyrun o viraja o hizla yatin gorelim arkadaslar. Ben zaten yaris degil demedim ,,,
Sadece daracik sokaklarda bu hiz beceri ister.Hizli gitmek sorun degil bende hizli gidiyorum bos yolda ama o virajlara o hizla yatip toparlanmak beceri ister ve ben herkezde bu beceri olduguna inanmiyorum , senelerin motor tecrubeme dayanarak.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
tabiki o virajda motoru o şekilde yatırmak beceri isterama o yol özel bir yol her sene orda o yarış yapılıyo yani pilotlar yolu ezbere biliyolar ..yardeki asvalta dikkat edin normal bi asvalt değil hiç çatlağı çıkuru tümseği yok ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)