Yamaha Tenere Trafic Motor Show in İZMİRR (bunları tanıyan varmı :)
Reklamlar
-
20 Aralık 2008, 10:57
karmacoma adlı üyeden alıntı
Muratın motosiklete olan hakimiyeti gibi karekteri ve samimiyetide mükemmeldir, yani hiç bir problemi yok aksine 10 numara bi adam, lütfen biraz ölçülü yazın.
Duran-tıkanan trafikde aradan gitmenin başkalarının can güvenliğini tehlikeye attığı nerden çıktı, forumlardaki duyarlı motrculuk adına ezberden konuşuyosunuz, tepki göstermek için birbirinizi gazlıyosunuz bence.
Arkadaşınızın motor hakimiyeti belli ki iyi.. Karakteride iyidir tabiki.. Ama, Duran-Tıkanan trafikte aradan gitmenin başkalarının can güvenliğini tehlikeye atma olayı şurdan çıkıyor.. ;
1- Bir başka motorcu sizin gittiğiniz aralığa aniden çıkar ise ?
2- Bir Araç Sürücüsü Kül boşaltmak veya Yanındaki ile yer değiştirmek veyahut trafik nereye kadar neden tıkalı diye bakmak maksadı ile kapıyı açarsa ?
3- Aracın teki şerit değiştirmek üzere kafayı çıkartırsa ?
Bu ihtimalleri düşününce sanırım diğer insanların canı tehlikeye giriyor.. Ben Motosiklet kullanmayı çok seven bir otomobil kullanıcısı olarak bu tür davranışları tasvif etmiyorum.. Sonra emin olun taksiciler minibüscüler ve oto kullanan bazı genç fırlamalar motorcuların hepsini aynı kefeye koyuyorlar...
Tekeriniz Düz Bassın..!
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
20 Aralık 2008, 11:12
KyCd adlı üyeden alıntı
Arkadaşınızın motor hakimiyeti belli ki iyi.. Karakteride iyidir tabiki.. Ama, Duran-Tıkanan trafikte aradan gitmenin başkalarının can güvenliğini tehlikeye atma olayı şurdan çıkıyor.. ;
1- Bir başka motorcu sizin gittiğiniz aralığa aniden çıkar ise ?
2- Bir Araç Sürücüsü Kül boşaltmak veya Yanındaki ile yer değiştirmek veyahut trafik nereye kadar neden tıkalı diye bakmak maksadı ile kapıyı açarsa ?
3- Aracın teki şerit değiştirmek üzere kafayı çıkartırsa ?
Bu ihtimalleri düşününce sanırım diğer insanların canı tehlikeye giriyor.. Ben Motosiklet kullanmayı çok seven bir otomobil kullanıcısı olarak bu tür davranışları tasvif etmiyorum.. Sonra emin olun taksiciler minibüscüler ve oto kullanan bazı genç fırlamalar motorcuların hepsini aynı kefeye koyuyorlar...
Tekeriniz Düz Bassın..!
valla bildiimiz kadarıyıyla arabadan kül dökmek izmarit atmak veyahutta herhangi bir çop atmak da yasak.. ve trafikte olduğun sürece kapı açmak ve camdan kafa cıkarmakda yasak deil mi ? sen biraz yalnış olan bir harekete karşıdakilerinde yalnışlarını göstererek cvp vermişsin kanımca
-
20 Aralık 2008, 11:15
tamam yanlış bende onlara doğru demedim ki.. bunlar trafikte özellikle istanbulda sık rastladığım şeyler arkadaşım.. trafikte bunlar oluyo bu yüzden diğer insanların hayatını riske sokmuş oluyorsun diyorum ok?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
20 Aralık 2008, 11:27
tamam . doru diyorsun ama .. allah göstermesin böyle bir olay olsa izmarit veya başka bişi için kafasını kolunu arabadan çıkarsa birisi. dieride motor vursa. tek motor suçlu olmaz bu durumda. ama tabikii çarmadığını göz önüne alırsak tabiki suçlu motor.
-
20 Aralık 2008, 11:36
videoyu izledim gerçekten çoğu araca dokunarak geçmiş...cesaretinden dolayı kutlamak lazım ama ben izlerken bile heyecanlandım vuracak..diye...
m.r.t arkadaşım en son kahramanlar da durduğun yer senin iş yerin mi....yolum düşerse uğrarım.....
bence çok olumsuz yorumlar yazılmış....herkesin içinde bazen böyle çılgınlık yapma hissi vardır...
-
20 Aralık 2008, 12:14
motosikletin en sevdiğim yönü bu işte arkadaş biraz hılzı ve umarsız şekilde yapmış ama çoğumuz bu şekilde gitmek istiyordur trafikte.
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
20 Aralık 2008, 12:41
lütfen arkadaşlar yapmayın.
ben araba gibi sıramda bekliceksem motosiklet değil üstü açık araba kullanırım.
arkadaş çokta başarılı.risk hayatın her yerinde.sadece abarttığı noktalar olmuş.o da direksiyonuna güvendiğinden belli ki.kaçımız makasa girmiyoruz ki???
-
20 Aralık 2008, 13:02
-
20 Aralık 2008, 13:28
-
20 Aralık 2008, 13:51
yahu camdan kolunu uzatan sürücülerin koluna nerdeyse teğet geçiyo. Hal böyle olunca arabalar tabi ki motorları araç yerine koymayıp sıkıştırırlar
-
24 Aralık 2008, 18:21
stunt_rider_35 adlı üyeden alıntı
[url]abi link bu eger izleyemezsen tunnel youtube a yamaha tenere trafic motor show yaz cıkıyo
sakat işler bunlar ya
tamam dostum izledim saol
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
28 Aralık 2008, 02:27
tekrardan herkeze slm tek tek cvp yazıp polimige girmek istemiorum ben zaten kısada olsa bi açıklama yapmıştım.tabiki burası bi paylaşım sitesi herkez fikrini söylemeli ama lütfen yıpratıcı ve kırıcı bi şekilde degil,bu bitek benim konum için degil tüm konular için yapmalıyız.sonuçta burda herkezin ortak bi tarafı var hepimiz motorcuyuz ve bence kardeşiz.bu arada bişey söylemek istiorum sağ aynamda trafikte giderken degil minübüsümün içinde halatları gevşemiş ve ayna kırılcak şekilde yan yatmıştır .son bişey daha teneremde satılıktır hepinize duyrulur.hoşçakalın
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
-
28 Aralık 2008, 03:16
Yaw çok ilginç bence. O kdar eskiden beri grupdayım ki kaç defa güvenli sürüş teknikleri diye toplanıldığını video izlendiğini yada binimum aktivitelerle güvenli sürüş kursuna bile katılındığını biliyorum. O toplantılara katılanlar da beni şaşırttı.
Çok faydası olmadığını görüyorum...
Biladerim dikkat et aman kendine. Senin kontrolünde olan hareketler yaptığını söylüyorsun ama can çıkan kazalarda çoğu zaman sürücünün kontrolünde olmayan olaylar yüzünden oluyor.
Kal sağlıcakla.. Sanırım seninle tanışmıştık ama ilk MT toplantısında görüşmek üzere..
-
28 Aralık 2008, 03:19
m.r.t adlı üyeden alıntı
herkeze slm bu videonun üzerinden baya zman geçti aslında ama ben burdada konuşuldugunu bilmiyodum.iyi kötü herkez bişeyler yazmış sagolsunlar ama bazıları gerçekten çok insafsızca olmuş çünkü motor kullanan herkez bir kere bile olsa bu tarz çılgınlıklar yapar.herkezin bi limiti var benim limitimde sürekli araç kullandıgım için biraz fazla olabilir.ama şuna inanın yaptıgım hiçbişey benim kontrolüm dışına çıkacak kadar degildi.zaten hağla burda sizlere bu yazıları yazabildigime göre ve teneremde sapasaglam oldugna göre gazı boşuna çevirmedigim ortaya çıkmış olmuyomu? çogunuz ya birgün diycek onuda zaman göstericek.herkezin tekeri düz basar inş. hoşçakalın
deli kardeşim seni çekemiyen nin benzini bitsin deli deyil zır delide olsan biz seni seviyoruz kazasız sürüşler deli murat .
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
miğdem bulandı yaa
fazla bilgisayar başında piza yemektendir vasko
-
başım döndü valla ama böyle trafigin kalabalık oldugu yerlerde motor süper oluyor
-
Bence hiç iyi bir şey yapmamışsınız.Sonuçta size ben üzülmem aileniz üzülür.Eşiniz dostunuz üzülür.Ayrıca zaten arabalılar motosikletlilere genel olarak kıl kapar.Sizde bunda biraz pay sahibi olmuşsunuz.Bravo.Video'yu youtube'a koyarkande muhtemelen birileri çıksın"HELAL OLSUN BEA" desin gibi bir amaç var ama aklı başında kimse aferin demez.Neyse kalın sağlıcakla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler