tek başınayken ok hepimzi zman zman yapıyoruz bunları dicemde adamın artçısı var helal olsun
tek başınayken ok hepimzi zman zman yapıyoruz bunları dicemde adamın artçısı var helal olsun
god is busy ! can i help you!
herkeze slm bu videonun üzerinden baya zman geçti aslında ama ben burdada konuşuldugunu bilmiyodum.iyi kötü herkez bişeyler yazmış sagolsunlar ama bazıları gerçekten çok insafsızca olmuş çünkü motor kullanan herkez bir kere bile olsa bu tarz çılgınlıklar yapar.herkezin bi limiti var benim limitimde sürekli araç kullandıgım için biraz fazla olabilir.ama şuna inanın yaptıgım hiçbişey benim kontrolüm dışına çıkacak kadar degildi.zaten hağla burda sizlere bu yazıları yazabildigime göre ve teneremde sapasaglam oldugna göre gazı boşuna çevirmedigim ortaya çıkmış olmuyomu? çogunuz ya birgün diycek onuda zaman göstericek.herkezin tekeri düz basar inş. hoşçakalın
Kardeş daha geçen kaldırıma çıktım. ve yoldan sağa sapak vardı ben de inip tekrar çıkacaktım kaldırıma yani sağa doğru olan sapağın üzerinden geçmiş olacaktım. Ama yolda yani solumda seyreden bi Mercedes marka otomobil sinyal vs. vermeden çat diye o sapağa kırdı ve ben kaldırımda olduğum için beni görmedi haliyle. Nasıl durabildim inan bilmiyorum. Yandan bi güzel girip sağ koltukta oturan güzel bayanla bayramlaşacaktım. Ucuz yırttım.
Kaldırımda gitmek yanlış şeydir diyorlarsa boşuna değil. Duran arabaların arasından hızla geçmek de akıllıca bir iş değil. Neden mi? Neden diye sormaya gerek yok çünkü AKLIN YOLU BİR.
Sen yine bildiğini oku ama gerçekler değişmez. Açıkca şunu söylüyor herkes, yapılan iş çok riskli ve bunu görmezden gelmek bence çok ama çok büyük bir yanlış. Cesaret kesinlikle değil...
= = = Be Aprilia racer! = = =
Ben olsam kesin biyerde patlamıştım..
bu harbiden çılgınlık yani allahtan trafiktekilerden biri polisi arayıp plakayı vermemiş es kaza oralarda biyerde bide çevirme olsa hiç ederlerdi trafik akışını tehlikeye sokacak araç kullanmaktan...
Akıl Işi Değil Yaw..........
bu videoyu görünce acayıp sınırım bozuldu bır suru aracı çizerek geciyo ve kacıyo sonra insanlar bütün motosiklet kullananları aynı kefeye koyuyolar....ben 2 tane çizme sesi deydum yarıya kadar izleyebildim zaten...yazık bu insanlara çok yazık bide süper olmuş diyo kamerayı tutan kişi....
Hayatta; Yapabilen Yapar, Yapamayan Eleştirmen Olur
:cherry:Kontrolsüz güç güç degildir!..:cherry:
Birgün bir yerde "GAME OVER" yazacak bu arkadaş için
Çok küfür yemiştir. Birde arkadaki yusuf yusuf
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Kusura bakma arkaadaşım ama mazeretlerin çok komik.
Riskli ve yanlış bir şey yapıyorsun ve bunu eleştirenlere de çekinmeden laf yetiştiriyorsun.
Kendi hayatına kıymet vermiyorsun hadi başkalarının canına malına acızık kıymet ver diyeceğim ama kendisine acımayan başkasına nasıl acır onu bilemem.
= = = Be Aprilia racer! = = =
ayrıca motorun sağ dikiz aynasıda kırıktı....
ayrıca; adamın yaptığı mantık dışı,herkesin hayatını riske atıyor...
yaaa....
yazacak,sövecek çoook şey varda... yaz yaz bitmez;allah canını AİLE'sine ve SEVDİKLERİNE bağışlasın... ne diyeyim başka????
kask benimkinin aynısı
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
arkadaslar kımse yok bole sey yapılırmı yok cok gereksz yok maganda kafayı yemıs fln demesın trafıkte beklıceksem neden motor kullanıyımkı aranızda ıse gec kaldıgında trafıkte bekleyen varmı bu arada mrak edıyorum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Muratın motosiklete olan hakimiyeti gibi karekteri ve samimiyetide mükemmeldir, yani hiç bir problemi yok aksine 10 numara bi adam, lütfen biraz ölçülü yazın.
Duran-tıkanan trafikde aradan gitmenin başkalarının can güvenliğini tehlikeye attığı nerden çıktı, forumlardaki duyarlı motrculuk adına ezberden konuşuyosunuz, tepki göstermek için birbirinizi gazlıyosunuz bence.
Kendi adıma konuşayım, ben motosiklete trafikte beklemeyeyim diye binmiyorum, üstüne oturunca keyif alıyorum, o nedenle biniyorum. Şu ana kadar bir tane kaza yaptım, o da bir yere yetişmek için acele ederken, E-5 te motorcuların sık sık kullandığı en sol şeride geçmek isterken. Bir söz var, geç kalmak diye birşey yoktur, yola geç çıkmak vardır. O nedenle sıkışık trafikte bu şekilde motor kullananları hiç tasvip etmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)