Bunun adı belli; ZiBiDiLiK
Bunun adı belli; ZiBiDiLiK
Born To Be wild,Live to Ride...
Tanısak arkadaşları bir....
Bu cesaret her baba yiğitte yok çünkü...(mesela bende)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
bu ne be ben bunu ters yolda yapiyom
şite bu yüzden motorcular serseridir...
işte bu yüzden motorcularla uzaylı gibi bakılır...
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
bence harika büyle olmasa bu arabalardan geçemicez motorun anlamı budur zoru başarmak ve bizde arada bir yapıyoz bu hareketleri kınayan arkadaşları anlayamadım paylaşım için teşekürler saygılar herkese.
trafik sıkıştımı boşluklardan geçmeye evet ama iğne deliğine son gaz girmeye hayır.bazen öyle yerlere giriyordu ki kendini tamamen otomobil sürücülerinin insafına bırakıyordu.
hemen hemen herkes olumsuz yorum yapmış, trafik çoğu yerde durmuş adam aralardan geçiyor sadece hepsi bu, trafik durmuşken bende geçiyorum aralardan siz asıl ist'teki pizzacı, sucu vs grubuna kamera takın videoyu öyle seyredin asıl tehlike onlar. lafım hepsine olmasada birçoğu tehlikeli kullanıyo
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
arkadaş işi biliyor.tabiki doğru birşeydeğil
bana sorarsanız tasfik etmiyorum.
yanlız oda benim gibi deliiiii
hızlı yaşa genç öl gurubundan:((((((((
PİSTON SEKMEN BİR YERLER BANA MOTORCU DERLER
MOTORUMUN ZİNCİRİ
DİKERİM ÖN TEKERİ
miğdem bulandı yaa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
valla bı kapı acılsa 2 arkadasada yazık olcak hos seyler deıl
Bu dünyada yapacak başka işleri kalmamış,
kısayoldan öteki tarafa gitmeye çalışan arkadaşlar.
motosikleti kullanan arkadaşın şansı açıkmış sıkıştırılmadan yoluna devam etmiş
ya birisi aniden kapıyı açıverse yada kamyonun biri anden sağa yada sola kırsakendimizi bu tür risklere sokmaya hiç gerek yok..
Bu kafayla giderlerse, bir kamyon ile otobüs arasında mobilet ve sürücüsü cin ali haline gelirler.
Free Motorcycle Team
Şimdi bu arkadaşa sorun ben motorcuyum der bide.( Eğitim şart her zaman söylüyorum ).
Bu arkadaşı kınıyorum. Neden buraya yorum yazan arkadaşlar gibi sıkışık trafikte sırasını takip etmeyip aralardan gidiyor. Bu gibi trafikte sıraya girmeyip aralardan giden motorculara sesleniyorum. Motosikletlilerin adını kötüye çıkardığınız için hepiniz işe yaramaz asalaklarsınız. Düzgün motorcu dediğin aralardan gitmez. Girer sırasına paşa paşa bekler. Ben eminimki videodakileri kınayan arkadaşlar asla böyle bişey yapmamıştır.
Şaka maka adam güzel gidiyo
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
motora monte kameralardan nerde buluruz bende çekmek istiyorum 1 tane
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)