peki arkadaşlar eksozu bu şekilde çıkardığımızda yakıt tüketimi ve motosikletin güç ve hızında bir azalma meydana geliyormu?Bileniniz varmı?
peki arkadaşlar eksozu bu şekilde çıkardığımızda yakıt tüketimi ve motosikletin güç ve hızında bir azalma meydana geliyormu?Bileniniz varmı?
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
Orhan abi sesde iyi kafa bulmasıda iyi,paylaşım için teşekkürler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ihtiyar abi eksoz dedin de aklıma geldi eski kasa 0302 vardı onun eksoz sesi hiç aklından çıkmıyor bide denizlide içi boş eksoz getirip kamyonlara takardı babam vay be nerelere götürdün beni paylaşımın için teşekkürler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
egzos iyi olmus ama cevredeki yaşlı hasta ve çocuklar için nasıl olur bilmem
gecenin bir vakti motorlarıyla gecen haylaz gençler ve sabahın köründe kalkıp işe gitmek zorunda olan insanlar....
anlayan anladı...
bu nasıl ilki kadar değil ama bu da hoş
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
şöle bi kameraya bakış atıp hava atarcasına uzayıp gidiyo ya süper yaa
harika sesler... ama son 3. videodaki ses bir harikada bu kafa şişirmezmi?
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
motor gsxr600 2006 model grenajları sökmüşleru tabi egzozuda...
bu şekilde 1000 km gitsin motoru eline alır...
daha önce verilmişti herhalde çok hoş bi sesi var
harbiden koptum yaaaaa, muhteşemmmmm
yaaw ben genel olarak 4 silindirli motorların sesine bayılıyorum. Bunlar da çok güzelmiş.
walla süper ilerde bende 1 kac video koyarim ins.kazasiz belasiz
bence bu videodaki Ducati MH900 Evoluzione olayı biraz aşmış...
ben bittim bu sese...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
http://www.youtube.com/watch?v=Vt7SyXQev9M&NR=1
ahanda buda hayabusa çıkarmış eksozu ateş çıkarıyooo
98 Beygir.....
bambaşka ya olağan üstü.. F 1 arabaları gibi cok garip bi ses cıkarıyor...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)