Videodaki motorda egsozu söktükleri için öyle bir ses çıkması çok normal. Bu da benim egsozun rölantideki sesi. 12000 devirdeki sesi siz tahmin edin. Artık bu motorla uzun yol hikaye oldu
2006 1000RR Akrapovic Egsoz
Videodaki motorda egsozu söktükleri için öyle bir ses çıkması çok normal. Bu da benim egsozun rölantideki sesi. 12000 devirdeki sesi siz tahmin edin. Artık bu motorla uzun yol hikaye oldu
2006 1000RR Akrapovic Egsoz
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hepsi birbirinden sesli... bu makinaları kullananların kulak fonksiyonları hala çalışıo mu acaba merak ettim???
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
sesi deli çıkıyo
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
abi bu sese can kurban.ya bu ses benı oldurecek yada bu ses benı oldurecek
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
ses degilde adam sanki hizi depolayip bi anda serbest birakiyo cok hos olmus falla
imzam yok parmak bassam olurmu
Şimdi,şu son sesi duyup bacaklarının arasın da hissetmek istemeyen varmı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bayağı güzelmiş kardeşim ya senin eksoz yoksa akrep eksoz mu?paylaşım için saol..
benim 1000 rr da arrow eksoz var ve bunlara fark atacağına eminim yinede güzel olmuş ama...öyle güzel çıkıyo ki herkez hasta.videoyu çekip atacağım...
hocam bari red line yakıt kesme verseydin de tam olarak anlasaydık...ama eksozun sesi gayet tok ve güzel geliyo!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
cbr ciler bakın bir.
http://www.youtube.com/watch?v=Z_3v1ihW7IU&NR
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Benim Motorun sesini taklit etmeye çalışmışlar
O Motorun Susturucu Yok Sadece Manifold Oda Tek Boru Yapmak Içindir Ses Daha Düzenli çiksin Diye Dört çikişta Bir Boruda Toplanmiş Heralde öle Olacak Bilen Varsa Daha Düzgün Aydinlatsin Bence Böle Gibi..........
hhhhhhööööööööööööööffffffffff yidiniz bitirdiniz beni yaw
ulen eskere bı gıdıp geleyımde motorunda ekzozunda kralını almazsam.....
motor görunmeden bahadınli gelıo dıyecekler
gerçekten güzel sesler ama akreplerin sesi daha tok ben bayılıyorum şahsen herkesin dediği gibi yapılan iş susturucuyu sökmek.bu arada cbr 1000rr videosunu daha önceden izlemiştim boy demek senin motorunda ha.güzelmiş gerçekten.
gercekten ses inanilmaz farkediyor.. oncesi sonrasi seklinde:
http://www.youtube.com/watch?v=lEueoXlbAAQ&NR
Shakulin
merhabalar.. ordaki motor suzuki gsxr
fazer değil sakal ve eksoz çıkarılmış sadece
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)