kendi çektigim ametör bir videom.
http://www.youtube.com/watch?v=bE1Mm_7Znqw
kendi çektigim ametör bir videom.
http://www.youtube.com/watch?v=bE1Mm_7Znqw
paylaşmışsın ellerine saalık da keşke paylaşmasaydın daha iyi olurdu hani korumalar nerde
ne yapayım kutlayayım mı seni kaskın bıle yok kafanda bosubosuna yazılıyo dı mı onca uyarılar burayaaaa
...............
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
biraz tipik orta anadolu kenti ve sürücüsü gibi geldi arkadaşlar öyle kırsal yerde koruma taktımı adama gülüyorlar haberiniz olsun biz zamanında walkman la dolaşmaya utanırdık küçük yer abi
şimdi gitsem 250€ mont aldım desem memlekette inanmazlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Motora biniyosun ve gidiyosun.Yani ?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Bide onları alsa tamam....Altındaki motordan daha fazla eder o saydıklarınız....Adamın imkanı olsa daha iyi bişe alır dimi....
Arkadaş şööle tekteker falan yapsaydın ya da şööle arka kaldırma falan??? Sadece motor nasıl kaldırılır onu gördük...Bidahakine bekliyoruz haberin olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
satoyama arkadasa katılıyorum .ıstemıyerekte olsa .benım oturdugum yrde öyle peugeot motora kask takıp bınsen sanada gülerler ama yanlıs tabı.
Bir kask200 ytl
mont 200
eldiven 80
dizlik 70
arkadaş belki jawaya tutkusundan belki olumsuz bütçesinden alamıyordur....Videoda da gözüküyor kırsal kesimde..Trafik yok...Traktör ve at arabalarını saymassak. Bu kadar tepki vermeyin korumasız diye...Belkide vardır, Videoya çekerken yüzü belli olsun diye takmamıştır....
Eminimki de vardır kaskı...ama takmamış işte.....
Jawacı arkadaş hadi yüzümü kara çıkarma tak korumalıklarını şööle jawanı konuştur da alem motor görsün.....
bence yoğtur laa cava cava cava
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Vardır vardır.......
Jawa cı demek harbi motorcu demek.....
Eskiden ehliyet sınavlarına kocaman amerikan arabaları ile girilirmiş...Şööle kaldırıp 2 tur attınmı tamam... Şavrole yi süren her arabayı sürer diye kanı yaygınlaşmış...
Şimdide javaya mz e binmeden motorcu olunmuyo......Babada benim gibi takılmış.....Bende mz i bırakamadım......
Korumalıkları hesaplasam motorun 2 katına yaklaşır...
yaştan dolayı sizlere abi diyerek başlamak istiyorum.
Tanışma topiginde (http://www.motosiklet.net/forum/show...light=nedenama) bahsetmiştim motor sizlerinde belirttig gibi köyde kalıyor.Geçen şeker bayramında 1 günlük süreyle köye gittik ailece.kendim bi video çekip motosiklet.net de sizlerle paylaşmayı planlamıştım ki oldu.
evet gerekli koşullarda olmadıgını biliyorum.
@Alp_tunay abi sizin yorumu okudugumda gerçekten sevindim.evet dayımın kaskı mevcut.videodan tam anlaşılmaya bilir ama ilerki virajı dönünce ev orada.petrol çekindigim yer.dayım köye yakın yerlere ve petrole gelip gitmek için almış.bnde bu tutku oldugu için ne zman fırsat bulsam giderim köye javaya binmek için.Kaskı takoyorum aslında burda bahane gibi gelcek ama kendim gözükiym diye takmadım.
tekrar herkezn yorumuna teşekkür eder saygılarımla...
yani bindim işte
saolsınız...katılımlarımda bulunucam
evt ankaradaym...
demin film izledim ve ses sistemim sonuna kadar acıktı sesi unuttum kısmayı(aklıma bile gelmedi) ve o javanın sesi yüzünden geberdim korkudan yaw..
evt ses manyak
iyi de kardeşimdirek basmış gitmişin.bende tek teker falan yapacaksın diye çok korkmuştum.kask falan hiç bişiy yok yani...ama yinede kasksız binme kardeşim yol ne kadar yakında olsa...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)