ibret alınması gereken bir video daha...
Reklamlar
-
ilk başlarında sadece sürat yapan motorları gösteriyor videonun yarısından sonra kaza yapan arkadaşın başından geçenleri gösteriyor sonuna kadar izleyin...
bence en etkileyici yeri son kare...
http://www.youtube.com/watch?v=dWUqq...elated&search=
Bu video içeriği yetişkin olmayan kullanıcılar için sakıncalı olabilecek şiddet görüntüleri içermektedir.
Bacoman
Reklamlar
-
videoyu izledim ve içim burkuldu...Saol paylaşım için.
-
Ben bunlara bakamıyorum arkadaşlar.Bayılıcak gibi oluyorum ya!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
of başlarda ne güzel gidiyordu bu nasıl bişeydir içim kalktı müzikte güzel son ses dinlerken o bacağın halini görünce iş feci etkilendim
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Ben bunlara bakamıyorum arkadaşlar.Bayılıcak gibi oluyorum ya!
bence bakıp bayılmak olayı yaşayıp bayılmaktan daha iyidir. herkesin izleyip ibret alması ve dikkatli olmasında fayda var.
-
Canımcım sağol....
Ççok kötü olmuş deri nakli bile yapmışlar...Bu nasıl aşktırki koltuk değnekleri bile suzuki.....
Sakat falan kalsaydı tekerlekli sandalyeside suzuki olurdu. ona bide motor taktırırdı bu adam......
Sonu adam için iyi olmuş...düzelmiş bayağı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
çek çek kürekleri bin motoruna keyfli neşeli tasasız çıkar hayatın dadını
-
-
gül ve diken hikayesi...
gülü severken fazla abartmamak lazım yoksa sonuç ortada...
-
Allah hiçbir kuluna böyle bir kaza vermesin..!
Valla görünce içim bi acayip oldu kardeşim.Allah hepimizi korusun...
-
paylaşım için teşekkürler..
yemek yerken lokma bogazınızda kalır ölürsünüz..
yolda yürürken cukura düşüp ölebilirsiniz..
işyerinde arızalı bie makına yüzünden elektirik çarpıp ölebilirsiniz..
arabayla ışıklarda durursunuz arkadan çarpan araba yüzünden ölebilirsiniz..
motorla giderken yoldaki bir misket büyüklüğündeki taş parçası yüzünden düşüp ölebilirsiniz..
hayat hep dikkat hep dikkat ister lütfen unutmayalım..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
kötü oldum ben ya.. özellikle suzuki yazılı koltuk değnekleri bitirdi...
-
herkezin ders alması gerekir! yolda giderken 10 arabaya yol versek ortalama 5 snden 50 sn ye geç kalırız sizce yaşammı 50 sn yemi?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
-
talla adlı üyeden alıntı
herkezin ders alması gerekir! yolda giderken 10 arabaya yol versek ortalama 5 snden 50 sn ye geç kalırız sizce yaşammı 50 sn yemi?
İnsanız işte o an kendimizi kaybediyor, olabilecekleri düşünemiyoruz.Sonra da şunu şöyle geçtim, şuna nal toplattım, benim motorum şöyle hızlı diyerek egomuzu tatmin ediyoruz.
Motosikletle yola çıkacak herkese (başta bana tabi) bu ve benzeri videoları seyrettirmek lazım.
-
kimi adlı üyeden alıntı
kötü oldum ben ya.. özellikle suzuki yazılı koltuk değnekleri bitirdi...
hala şok tayım bu video dan sonra inanın race motor kullanmadığıma şükrettim.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
Yorumları okuduktan sonra videoyu bir izleyeyim dedim. Başlarda çok güzel görüntüler vardı. Gerisini görmek istemedim, kapattım Şaka bir yana her gün motosiklete binerken bu görüntüler hatırlanıp ona göre kullanmalı...
-
biri bana poşet versin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
bide bence tam ders çıkartılıcak bi video herkezin izlemesini sağalrsananız belkide bir nebze olsun insanların içindeki canavarı susturmuş oluruz
Bacoman
-
Ya ilk başlarda motorlar hafif yokus yerden geçiyor hafif on teker kalkıyor sonra virajı alıyor ya o sahneye hasta oldum.Tabi adamada içim acıdı bi garip hissettim.Ama soyle bişeyde var dunyaya ot gelip ot gitmektense tutkularımızın peşinden gitmek daha iyi dir diyorum.
-
Baco paylaşım için teşekkürler başlangıç bölümünde 1.40 tan sonra göstererek girilen (özellikle repsol'un) kontralar çok güzel ama ikinci bölümde çocuğun kazası limitlerin zorlanacağı yerin sadece pistler olduğunu apaçık gösteriyor umarım sağlığına kavuşmuştur ve bacağını normal şekilde kullanabiliyordur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler