açı tecrübe cenabı allah kimsenin başına vermesin
açı tecrübe cenabı allah kimsenin başına vermesin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayat hız yaşam hız ölüm hız
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
röntgeni görünce benim röntgenimle aynı.
Dikişleri gördüm benikine benziyordu
dikişleri aldırıyordu yine benimkinin dikiş alınışına benziyordu.bakamadım zaten
koltuk değnekleride kullanıyordu bende kullandım
tek farkımız o kaza yapmış.bende kaza mağduruyum
benim dikkatimi çeken deri nakli babamında sol bacağı böyle almanyada iş kazasında olmuştu aynı bu büyüklükte deri nakli yapıldı, kırıkta vardı. Allah (c.c.) kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,
motorlarımıza bindiğimiz zaman 2 teker olduğumuzu unutmamamız lazım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
kazalar herzaman olur. herkes bir kazaya karismamak ve karisirsa da en zarar vermek-almak icin caba gostermeli. ders alinmali kaza sadece baskalarinin basina gelen bir sey degildir ve en ummadiginiz zamanda yaptiginiz kaza en kotu kazaniz olur. kazasi belasiz gunler dilegiyle.
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
ALLAH KİMSENİN BAŞINA GETİRMESİN BÖYLE BİŞEY. YANNIZ BENİM BAŞIMA BÖYLE BİŞEY GELSE GENEDE SÜRERİM MOTOR.
suzuki yazan koltuk deyneklerini görünce bende yıkıldım
125 ZN
06 ZN 181
bu arada arkadaslar, aşağıda yorumlarda bi amca demiş ki bi dahaki sefere deri tulum giy. video yu koyan adam da demiş ki zaten üzerimde deri tulum vardı.
saniyorum(ayaklarina gelen hasardan anlasildigi üzre) yaris botlari yokmus ama yine de bizim çoğumuzdan çok daha tam koruma sayilabilecek haldeyken bu durumda olduğu açık...
neyse bi gün hayattan beklentim kalmaz ise(veya kendimi her şekilde frenleyebilecek bir iradem olduguna kanaat getirirsem) kesinlikle super sport kullanicam, muhteşem aletler ama özellikle pist dışında çok ölçülü kullanılmazlarsa sonuçları çok ağır olabiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)