http://www.metacafe.com/watch/232066...ase_motorbike/ arkadaşlar belki izleyen vardır ama izlemeyenler için...
http://www.metacafe.com/watch/232066...ase_motorbike/ arkadaşlar belki izleyen vardır ama izlemeyenler için...
Vallaha hoşuma gitmedi desem yalan olur, ama yasalara her zaman uymalıyız diye düşünüyorum.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
offf izlememiştim gerçekten iyi dalga geçmiş..herhalde polis amcalar station wagon bir arabayla ss kovalanmayacağını öğrenmişlerdir ve umarım u bilgilerini diğer arkadaşlarıylada paylaşırlar
süper miş yauv.polis giriyoduya siyah arabaya ,orada koptum işte insaının canı çekiyo be
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
wuw felaket gidio motor be polis yırtsada biyerlerini hayatta yakalayamaz wala normalde
Sağa yanaşıp polis yaklaşınca basıyo ya orası süper ya
hahaha
babacanlar harbiden çok hoş saolsun ben yapmış kadar oldum . ama eminim o polisler yakasalardı çekeceğini bi allah biliyordu. ama harbiden oynamış adamlarla way be
...........KARAALİ.........كاراالط
benim anlamadığım motorun yolunu niye kesmemişler hiç haber etmemişermi ekiplere??
bence plakayı alsalar yeterli polislere sonra ifadesini alırlar
walla güzel şimdi çıkıp mobiletle denicem ama kamera yok kamerası olan var mı
beyler çok güzel oynamış valla. adam motorun da polis amcalarında hakkından gelmiş. ne diyeyim izlerken koptum. ancak kurallara her zaman uyalım beyler.
güzel bi kaçıs.
süpermiş aynı ben hueheuheuehuehu
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Auhuha polisde de hiç akıl yok motorize yada helikopter destegi niye istemedide hala araba ile yakalamaya çalışıyor annamadım yannız polis arabasıda az deilmiş 200 küsür bastı bir ara.
Soda Ayran Cool
dahası da yok yani.!!!polislerin altında volvo..güçle hızla alakası olmayan bir alet.(porshe olsaydı da çok az bir fark olurdu...tabii moto 5 vitesten sonra porshe da biterdi ya neyse.).ama iyi olmuş..izlenmesi keyifliydi açıkçası.
harıkaydı hanı bende yapmak ısterdım ama polıslerı anlayamadım yakalayamıyacagın seyın pesınden bukadarda gıdılmez
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
valla ben diye söylemiyom bende oynattımda okadar deyil yaw ben kovalattım ama 10 tk felan ondan sonra vınnnn bu şahısla tanışmak isterdim izlemeye devam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)