Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İzleyin...Polis nasıl oynatılır...

REKLAM ALANI
    xasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cok yanlış hareketler.yapılmaması gerekir.böyle yaparsan elbette seni trafikte adam yerine koymaz,hertürlü kötülüğü görürsün. yaptığımız her hareket diğer arkadaşlarımızı etkiliyor. ana baba ,eş ve coçuklarımızı üzmeyelim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AccoLaDe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PGO EVO-GMAX görünümlü Kanuni BOBCAT150
    ewet beyler süper.. Bencede yasalara uyalım..!! Mesela otoyolda makas yaparken sinyal yakmayı kesinlikle unutmayalım:D:D:D

altındaki motor suzuki gsx-r1000 ne olsun artık bastımı gidiyor

tuncayguler14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125r
    atın ölümü arpadan olsun bu zevke herşey değer bende olsa öle moto bende yaparım heralde aynısını ama ben yapacağımı bildiğim için almam,amma helal olsun adama böle bi zevk olmazz heralde...
    :rendeer:

nuwamda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    Bence polisin yaktığı benzine deymez biliyosun yakalayamıyacağını neden hala devam ediyorki takip etmeye ben anlamadım amaç belli polisLe dalga geçmek. Ama polis ne sövmüştür vaLLa motorcuyaa
    Lastiklerini yak Ruhunu AsLa...
    [MT Zonguldak]

muahahaha polisler sutcu beygiri gibi kaldı.Baska bi yerde bende izledim adam hareket halindeyken motorda ters donuyor arka koltuga oturuyor arkdakı polıslere orta parmak cekıyor sonra duzelıp gazlıyor.GUl gul öldüydüm

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    bundan sonra o polisliler her motorlu gördüğü yerde düddddd dddüdddd

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    ghostrider serisinden bir alinti bu video, motorun hizli olmasi gusel belki ama sivil topluma acik bir otobanda bu hareketler kesinlikle yanlis. Suc islemenin reklami olmaz. Biz boyle motor surersek hep adimiz serseriye cikacak. Kendi hayatimiz icin kurallara uyalim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    cık cık cık çok ayıp

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İzlemesi gerçekten keyif veriyor, adam motorun hakkını vermiş.Fakat insanlar genelleme yapabiliyor ve tüm motorcuların böyle motor kullandığını düşünebiliyor.Bu genelleme sonucunda bütün motorculara tabiri caizse çakal muamelesi yapılıyor. Başımdan böyle bişey geçti. Eski kız arkadaşımın ablasaı, kız arkadaşıma "bulduğun çocuğa bak motorcu mu o, tam ailemize layık birini bulmuşsun!" demişti.Benim de çok ağırıma gitmişti o zaman. Her zaman dediğimiz gibi eğitim şart.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

mondialcii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 zat var inşallah yaza denizde de olur.
    Süper.....

firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    ghost rider bu! manyak oğlu manyak.

adamın kıyafeti bir kere ofsayt! trafiğe böyle simsiyah çıkarsan polisler aynen enseler.
    itina ile kaza yapılır

masken37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helal olsun az bile yapmış sonunda video nun motosikletciye vuracaktı ama ona vurdular iii oldu ama hak ettiğini buldu

racingheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben olsam helipkopterle takibee alırıım ......... .......... anlasınızyaa tama m adrenalini yüksek bir oyun ama çok yanlış bencee bende videolar var yakın zaman da upload ediriim bu videolarıı suzuki firması özellikle düzenlemiş polise kaza yaptırıyorlar adam gsxr ile kaçıyor plaka faln yok kıyafet dahil simsiyah çok heecanlıı ama polis istersee tutar bencee

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler