cok yanlış hareketler.yapılmaması gerekir.böyle yaparsan elbette seni trafikte adam yerine koymaz,hertürlü kötülüğü görürsün. yaptığımız her hareket diğer arkadaşlarımızı etkiliyor. ana baba ,eş ve coçuklarımızı üzmeyelim
cok yanlış hareketler.yapılmaması gerekir.böyle yaparsan elbette seni trafikte adam yerine koymaz,hertürlü kötülüğü görürsün. yaptığımız her hareket diğer arkadaşlarımızı etkiliyor. ana baba ,eş ve coçuklarımızı üzmeyelim
ewet beyler süper.. Bencede yasalara uyalım..!! Mesela otoyolda makas yaparken sinyal yakmayı kesinlikle unutmayalım:D:D:D
altındaki motor suzuki gsx-r1000 ne olsun artık bastımı gidiyor
atın ölümü arpadan olsun bu zevke herşey değer bende olsa öle moto bende yaparım heralde aynısını ama ben yapacağımı bildiğim için almam,amma helal olsun adama böle bi zevk olmazz heralde...
:rendeer:
Bence polisin yaktığı benzine deymez biliyosun yakalayamıyacağını neden hala devam ediyorki takip etmeye ben anlamadım amaç belli polisLe dalga geçmek. Ama polis ne sövmüştür vaLLa motorcuyaa
muahahaha polisler sutcu beygiri gibi kaldı.Baska bi yerde bende izledim adam hareket halindeyken motorda ters donuyor arka koltuga oturuyor arkdakı polıslere orta parmak cekıyor sonra duzelıp gazlıyor.GUl gul öldüydüm
bundan sonra o polisliler her motorlu gördüğü yerde düddddd dddüdddd
ghostrider serisinden bir alinti bu video, motorun hizli olmasi gusel belki ama sivil topluma acik bir otobanda bu hareketler kesinlikle yanlis. Suc islemenin reklami olmaz. Biz boyle motor surersek hep adimiz serseriye cikacak. Kendi hayatimiz icin kurallara uyalim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
İzlemesi gerçekten keyif veriyor, adam motorun hakkını vermiş.Fakat insanlar genelleme yapabiliyor ve tüm motorcuların böyle motor kullandığını düşünebiliyor.Bu genelleme sonucunda bütün motorculara tabiri caizse çakal muamelesi yapılıyor. Başımdan böyle bişey geçti. Eski kız arkadaşımın ablasaı, kız arkadaşıma "bulduğun çocuğa bak motorcu mu o, tam ailemize layık birini bulmuşsun!" demişti.Benim de çok ağırıma gitmişti o zaman. Her zaman dediğimiz gibi eğitim şart.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Süper.....
ghost rider bu! manyak oğlu manyak.
adamın kıyafeti bir kere ofsayt! trafiğe böyle simsiyah çıkarsan polisler aynen enseler.
itina ile kaza yapılır
helal olsun az bile yapmış sonunda video nun motosikletciye vuracaktı ama ona vurdular iii oldu ama hak ettiğini buldu
ben olsam helipkopterle takibee alırıım ......... .......... anlasınızyaa tama m adrenalini yüksek bir oyun ama çok yanlış bencee bende videolar var yakın zaman da upload ediriim bu videolarıı suzuki firması özellikle düzenlemiş polise kaza yaptırıyorlar adam gsxr ile kaçıyor plaka faln yok kıyafet dahil simsiyah çok heecanlıı ama polis istersee tutar bencee
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)