Hey gidi Motorcu Muhabbeti hey...Neydin, ne oldun...Sponsorsuz bakkala bile gidemez oldun..
Hey gidi Recep amca hey.
5.000 tl lik interkomu Amazondan 2.500 liraya almıştım.
Şimdi hayal di, yalan oldu.
Kaç senedir bu forumdayım ama halen bu videoları açıp izlemiş değilim, olmasa daha iyi sanki :
Bence kanal ismi değişmeli ve "Motomaxçi Muhabbeti" olmalı. Alişan da ayrı bir alem, kimin arabasına binse onun türküsünü çığırıyor. Selçük zaten Allah'a havale. Hepsi de elbet para kazansınlar ama ben hiçbirine güvenmiyor, fikir ve önerilerini de zerre takmıyorum.
Tabi ki bu sürekli gezen ve video çeken tayfanın sponsor alması normal ama reklam işini böyle abartı şekilde yapınca bir antipati oluşuyor.
Mesela çok gezenlerden Saliha Özkan adında bir genç kadın var, onun da sponsorları var ama çok öne çıkarmıyor, reklamı dozunda yapıyor, instagramda falan karşıma çıkıyor bakıyorum ne güzle yollardan geziyor, sonra bir bakıyorum montu revit, revit markası bir şekilde aklıma girmiş oluyor ama işte revit reklamını gözümüze sokar gibi yapmıyor.
Motomax Hasanpaşa mağazasını severim, oradan alışveriş yapmışlığım da çok var, ilk ekipmnalarımı kask hariç oradan almıştım ama böyel izleyenleri salak yerien koyan reklamlar yaptığı için bir antipati oluşuyor. İlle sponsor olacaksa olsun tabi ama sponsor olduklarına da böyle saçma reklamlar yaptırmasın. Sattığı ürünler kaliteli markalar zaten.
bir çoğu aynı b*k'un laciverti.. hepsinin amacı para. eskiden yukarıda geçen isimlerin bazılarının kanallarını takip ediyordum şimdi hiçbirini takip etmiyorum zaten benim takibime de ihtiyaçları yok. en kıl olduğum daha iki gün önce motor sürmeye başlamış adamların (bir kaç gerçekten işi bilen hariç) uzman, bilirkişi, eğitmen kesilmesi, yok profesyonellerin görüşü, yok uzmanların görüşü vs.. yav iki tane motor kullandın ne ara uzman oldunuz sizde ahkam kesmeye başladınız? mesela adventure İstanbul kanalında sadece Nuri'nin dobra lığından dolayı ara ara izlerdim ama o da ayrılmadan hemen önce kendi piyasasını oluşturma girişimine başlamıştı, kendi reklamını yapıyordu. Yolu anventure istanbul kanalı ile kesişene kadar sadece bir motosiklet sever iken bugün hem bir youtuber hem de 'eğitmen'! yeni kanalında birkaç videosunu izledim artık kendini eğitmen olarak lanse ediyor ve çok yoğun olduğundan bahsediyor.. yolu açık olsun ne diyeyim.
yani bana göre hepsi aynı yok birbirlerinden farkları, amaç belli bal tutan parmağını yalar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)