http://www.harley-davidson.com/wcm/C...bmLocale=en_US
Bu mudur ? Budur !
http://www.harley-davidson.com/wcm/C...bmLocale=en_US
Bu mudur ? Budur !
bütün harleycilerin hıyar gibi giyinmesi şart mı? bu bir kural mı acaba?
bu arada o kadar harley arka arkaya giderken ne ses çıkmıştır düşünmek bile istemiyorum.
==============================
==============================
yav adamlar okadar parayı verdikten sonra napsınlar mecburen oyle giyiniyorlar
salaklıkları giyimlerinede yansıyor..
bi tane taksimde adam g ördüm boy 160 falan altında harley classic gidona zor uzanıyor kafasında sadece ortasını kapatan bir tas ve bu kendıne motorcu diyor...
amannn öyle mutluysa olsun...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Adamlar hicte hiyar gibi giyinmiyor , belkide onlar bizim icin ayni seyi dusunuyorlar. Trans America Harley cileri gercekten hayatlarinin cogunu motor uzerinde geciriyorlar. Bence bu bir efsane.Bunu anlamak zor olsa bile.
bu arada aybiketa Manowar icin cok saol tam oturmus olaya.Kulak zevkim senlendi sayende daha boyle gusel linkller var ise elinde ozelden atarsan sevinirim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
amerikada harley Türkiyede mobilet.pedalla gitsin.ittir çalışsın
Amerika'da Harley, Türkiye'de Kanuni
Yaw benim kalbim var ama bi şey olmadı yoksa senin kalbin yok mu ? Akciğer felan da var
___ KILIÇ ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
sevmiyorum abicim harley değilmi uzak kalsın valla sevmiyorum ne gkıyafetlerini ne de tiplerini
Zaten hep iyi motorları bööle insanlar kullanır bi bizwe nasip olmuyor ki
___ KILIÇ ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
batista123 le irtibata gecmem lazim
herkesse selam aranıza girmiş bulunuyorum elinizde olmadığı için müsade isteme gibi bir seçenek söz konusu olmadı nezaket enaniyetin göstergesi olduğu için motorsiklet sürmeniz yeterli ben geldim ama gidermiyim kovalarmısınız biilememmm
Talanen
sadece '' Vayyyyyyyy bee'' diyorum.
ooh Talanen, hoşgeldin. bende senin gibi is olsun diye yaziyorum
Nezihlik enayiler yakışır sana deyil. gitigin yolla devam et, seni kimse kovalamaz.
all you need is love
way wayy wayyyy videoda sitede cok başarılı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)