vayyy beeee adamlara bakk ama gerçekten süper fikir motosiklette süper bizim honda 1800cc herhalde başka motor o koskaca arabayı öyle çekemezdiii
honda hayat onda ... çekicide onda
vayyy beeee adamlara bakk ama gerçekten süper fikir motosiklette süper bizim honda 1800cc herhalde başka motor o koskaca arabayı öyle çekemezdiii
honda hayat onda ... çekicide onda
bunu bir ingiliz motosiklet dergisinde okumuştum...acayip şeyler yapabiliyorlar güçlü torkları sayesinde
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
pratik,zekice ve oldukça kullanışlı........
yok ya o kdr diil ya 30 35e ikinci elini buluosn 0 ıda ucuzladı ya iice yani ben öle biliorm
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
yav motor goldwıng tank gıbı alet bırakında ceksın bıde o sıstemde on kalkınca daha rahatceker .Ama arkadakı sıstem cok hosuma gıttı yav bıde bole yenı sektor yaratalım demıssınız o god wınge vercegın paraya yenı bı cekıcı araba alırsın
çinde çoktan aynısını kopyalamıslardır bile
adam ve motor resmen show yapmıs abı ne bu bole yaws????
honda hayat onda ... çekicide onda[/QUOTE]
koptum abı
MT ANTALYA
yahu benim motordan 12 tane koy o arabanın önüne,kovboy flmlerindeki posta arabaları gibi çeksin. 150*12= 1800
iyimiş zekice bunuda inkar etmemek lazım istanbula lazım böle bir alet
helal olsun şu japonların hondasına.ama çekiciyi icat edeni de unutmamak gerekir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)