Hollanda'da nasıl motor devir alınır ? (Motosiklet.TV)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu tip motosiklet sürüyorken ya da araba kullanıyorken o sürüşle ilgili olmayan bir şey anlatan videoları dinliyor musunuz gerçekten?
Şahsen direk es geçiyorum. 5 dakikalık mesele 15-20 dakika oluyor, bir sürü Eeee üüüü, o da ne, ulan bu ne araya girdi şimdi, zart zurt tipi gereksiz laf ya da durum oluyor. Videoyu yapan söylediğine tam odaklanamıyor ki ben odaklanıp dinleyebileyim...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu tip motosiklet sürüyorken ya da araba kullanıyorken o sürüşle ilgili olmayan bir şey anlatan videoları dinliyor musunuz gerçekten?
Şahsen direk es geçiyorum. 5 dakikalık mesele 15-20 dakika oluyor, bir sürü Eeee üüüü, o da ne, ulan bu ne araya girdi şimdi, zart zurt tipi gereksiz laf ya da durum oluyor. Videoyu yapan söylediğine tam odaklanamıyor ki ben odaklanıp dinleyebileyim...
Kesinlikle katılıyorum, buna ek olarak anlamadığım şey; Hollanda'dan motosiklet devri alınır konusu forumda(Türkiyede bulunanlar ve Hollanda harici ülkede bulunanlar için) kimin işine yarayacak acaba?
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Saçma sapan laf olsun torba dolsun görüntüde motorda olsun muhabbeti , ahh ahh Tommy ye diyorum şu efsane yolculuklarını paylaş millet feyz alsın..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Saçma sapan laf olsun torba dolsun görüntüde motorda olsun muhabbeti , ahh ahh Tommy ye diyorum şu efsane yolculuklarını paylaş millet feyz alsın..
Anliyorum ama izlenecek video uretmek ciddi ugrasi isteyen bambaska bir olay... Yoksa kim oturup uzun yol izleyecek Allah askina?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)