Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hollanda'da nasıl motor devir alınır ? (Motosiklet.TV)

REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bu tip motosiklet sürüyorken ya da araba kullanıyorken o sürüşle ilgili olmayan bir şey anlatan videoları dinliyor musunuz gerçekten?

Şahsen direk es geçiyorum. 5 dakikalık mesele 15-20 dakika oluyor, bir sürü Eeee üüüü, o da ne, ulan bu ne araya girdi şimdi, zart zurt tipi gereksiz laf ya da durum oluyor. Videoyu yapan söylediğine tam odaklanamıyor ki ben odaklanıp dinleyebileyim...
    espresso bunu beğendi.

elessartt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tip motosiklet sürüyorken ya da araba kullanıyorken o sürüşle ilgili olmayan bir şey anlatan videoları dinliyor musunuz gerçekten?

Şahsen direk es geçiyorum. 5 dakikalık mesele 15-20 dakika oluyor, bir sürü Eeee üüüü, o da ne, ulan bu ne araya girdi şimdi, zart zurt tipi gereksiz laf ya da durum oluyor. Videoyu yapan söylediğine tam odaklanamıyor ki ben odaklanıp dinleyebileyim...
    Kesinlikle katılıyorum, buna ek olarak anlamadığım şey; Hollanda'dan motosiklet devri alınır konusu forumda(Türkiyede bulunanlar ve Hollanda harici ülkede bulunanlar için) kimin işine yarayacak acaba?
    espresso bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Saçma sapan laf olsun torba dolsun görüntüde motorda olsun muhabbeti , ahh ahh Tommy ye diyorum şu efsane yolculuklarını paylaş millet feyz alsın..
    espresso, tommygun, Motoseverrr ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saçma sapan laf olsun torba dolsun görüntüde motorda olsun muhabbeti , ahh ahh Tommy ye diyorum şu efsane yolculuklarını paylaş millet feyz alsın..
    Anliyorum ama izlenecek video uretmek ciddi ugrasi isteyen bambaska bir olay... Yoksa kim oturup uzun yol izleyecek Allah askina?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)