orjinali 125 cc olan ybr yi 170 cc yapıp modifiye etmişler.
http://youtube.com/watch?v=M_3QA9BB5...elated&search=
orjinali 125 cc olan ybr yi 170 cc yapıp modifiye etmişler.
http://youtube.com/watch?v=M_3QA9BB5...elated&search=
Öndeki YBR imiş ya, bende diyorum 220 kadran ne alaka? Kameranın olduğu motor Honda CB500.
arkadasım sız bızle dalgamı geçiosunuz birincisi 170 cc lik bir motor 120 180 e o kadar kısa surede cıkamaz ve ayrıca arkadasımın dedı gıbı o yamaha deil hondaaa
ı kadar hıza hemen çıkmıyor zaten.ybr arkdan geliyor.bakın çekim yapan motor cb500 videonun sonunda yazıyor zaten.öndeki motor ybr.ybr ye o kadar büyük kadran koymamışlar.hız testini cb500 le yapmışlar.
evet ybr arkadan geliyor cb500`ün ibresiylede hızı ölçüyorlar.. Muhtemelen ybr daha uzun mesafede hızlanıp arkadan geliyordur
Wayy beee biz anca 110 115 yapalım gerif 180 gidiyor
Way be harbidende 180 km/h yapıyo bee
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
abi bu iş daha kârlı ozaman 250cc motor alıpta zar zor 180-190 yapacağına al bir YBR125 yükselt cc sini 180 yap
Ama bence ybr için bu hız tehlikelidir ben 110km/h ye çıktığımda ybr'de kontrol zorlaşıyor (110km/h veya 180km/h önemli olan kontrollü hız )
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
iide arkadaslar o hıc ybr ye benzemıyo sahsennnnnn:D
sımdıdıceksınız modıfıye edılmıs de ondan benzemıyo ama bence degılll
tunning is not a crime!!!!
öndeki ybr
göstergeleri gören motor ybr değil
ya siz 180 km hiç çıkmadınız motorla ya da bizi yiyosun. eminmisin 180 le gittiğine???? komik çok komik?? ybr 180 yapsın haaaaa
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ondekının ybr oldugunu bende bılıyorum yanı oleymıs ama hıc benzemıyo orda gecerkennn yaneeeeeeeeeeee alaaaaaaaaaaaaa
tunning is not a crime!!!!
Aşırı modifiye bir Fiat Bis'in Porsche Turbo'yu geçtiği bir video da vardı, ona da inanmazsınız şimdi siz 125cc YBR'nin benzin karışımını aşırı zenginleştirin, sonra eczaneden oksijen tüpü alın, hava filtresini söküp oraya bağlayın, siz de (havaya uçmadan önce 2-3 sn için) 180 görürsünüz
ben videonun yalancısıyım arkadaş
YBR ile 1600 km. yol gittim.Tamam sınıfına göre iyi makina.Ama 180 km hız yapacağına asla inanmıyorum.90-100'den sonra motor sesi çok artıyor.Zaten motorun ağırlı da o hız için müsait değil
nası iş bu arkadaşlar böyle iş olmaz taş çatlasın 140 gördürsünler kadran yok zaten okadar ybrde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)