ben o ybr yı jawamın tek silindiriyle gecerim
en son hız 150 gördummmm jawamdaaa
ben o ybr yı jawamın tek silindiriyle gecerim
en son hız 150 gördummmm jawamdaaa
Usutundeki 160 ile giderken ruzgara gayet iyi dayaniyor ben de 500cc makina var 160 depoya tam yatmaz isem resmen carpiyor naked oldugu icin. 2 zamanli bir motor takilmistir aksi taktirde olanaksiz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bence o video gerçek değil.gerçek sonucu vermiyor yani.bana kalırsa ybr benzeyen bir motor olması büyük ihtimal
Yok yok video gercekte motor gecek degil. Ayni hizi yapsamam gercekten atar tutardim burdan ama 195 yaptim max kendi motorumla inanin aynalara bile bakmak mumkun degil adam 160 ta dimdik duruyor. Artik bilmiyorum, gunahini almiyim ama iyi kotu ispanyolcam ile yorumlari okudum , millet te ayni seyi yazmis.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
zeda3000 aslında ben videodaki 180 km/h hızı gerçek değil demek istemiştim
ha birde ybr lerde o kadar geniş ve uzun aynalar yoktur
abi bu ne yaa nası yabıo ybr o hızı helal olsn adamlara
gülmek siteyenler için br 180 km-hız videosu aşağıda!
http://youtube.com/watch?v=QP1yCMXJA...elated&search=
dahada gülmek için yapılan yoyumları okumak ve gülmekten katılmak için yandaki related yazan yerdeki ybr 200 km/hız yazan yere bakmak yeterli
itina ile kaza yapılır
bis değil ama wos wos buldum porshe değil ama mustang buldum
http://www.youtube.com/watch?v=A5dAa...0kald%C4%B1rma
Helal Olsun Valla Bendemi 170 Cc Mi Yapsam Ii Olur Bilen Varsa Varsa Yardimci Olursa Sevinirim
Millet koşun polemik çıkıcak burda.... Ybr 180 yaparmı yapmaz mı?... Hadi bakalım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Abi ybr o kadar hıza imkanı yok çıkmaz.Diyelim ki modifiyeyle falan 180 yaptık.Kim yapar o kadar masraf onun için Onun yerine alırım bi gtr250 kafam rahatlar....En önemlisi ''KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR''
:bestmt:
abi motor seçilmiyor ybr oldugu şüpheli.180 yapsın dişimi kırsın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
arkadaıısm benıım motorum mondııal 125 kt 3 rektefe hakkıınıı kullandıım dunya kadar modııfııyenıın ardıından anca 153 ü gordum sen nasııl ybr ye 180 yaptıırııyorsun yha benıım 150 km hıızla duman etmedııgıım ybr kalmadıı ybr nıın tek ııyıı yanıı uretııcıılerıınıın buyuk bıır cogunlugunun japon olmasıı baska bııseye yaramaz o motor.. buyrun gelıın ıındıırelıım E-5 e
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------
ya arkadaslar farklıı bıır motorun ustune ybr deposu koltugu oturtmak cokmu zor allah ııcıın getıırıın bana MZ i size ybr yapayıım bundan kolay ne var sadece ıımkan olsun elıınde resıımdekıı mondııal kt 125 benzııyormu )) sadece kafanıı calııstıır okadr
arkadşlar benim ybr yi daha yeni 140 cc yaptım 115 zor görüyorum açılırsa bilmem dişlide değiştim
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
cok qusel olmuştur ama masrafı da coktur on mtorun 180cc motr 170km hız yapması
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)