Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

1 Şubat 2023 itibari ile Kadıköy motosiklet kaldırım park yasağı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    100 Oktan'da sağolsun Alişan bu konuyu açmış iyi etmiş. Belediye önce yasaklamış, şimdi sorun yaratıp mı çözüm bulacak? Bu şekilde mi iyi ve akıllıca uygulama yaptıklarını sanıyorlar? Tabi ki yetkili biri cevap vermez, çünkü daha önce de yaşadık. Yine de iyi niyetli olmak istiyorum, şov değildir umarım diyorum, umarım bu yaptıklarındaki kocaman eksikliği yani motorların park edeceği bir alan konusunu düşünürler.

    Benim bildiğim araçlara trafik ceza keser, belediye ya da zabıtanın böyle bir yetkisi yok, yanlışım varsa düzeltsinler, eğer belediye kesemezse kadıköy dışında kaldırımdaki motorlara ceza kesilmiyorsa veya bununla ilgili bir kanun yoksa, o zaman o cezalar ödenmez, boşuna sıkıntı olur, kanun varsa o zaman kadıköy dışında da uygulanmak zorunda!



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İzmir, Pornova
    Motosikleti
    Ülkedeki en yüksek km.li Kawasaki Er6F (2008)
    Kurumlarımızın taktiğidir; ilk 1 hafta 10 gün full denetim yaparak ceza keserler, ardından denetlemeler gevşer ve cezalar azalarak biter. Gece vakti fosforlu yelek giymediği için yakın zamanda ceza yiyenimiz var mı?

    Kaldırımlara park etmek bizlere zaten yasak ama bugüne kadar ceza anlamında pek sıkıntı yaşamıyorduk. Kadıköy Belediyesi de belli ki Kadıköylülerden gelen şikayetler nedeniyle bir süreliğine gaz almak istemiş. Karşılıklı 2-3 hafta birbirimizi idare edeceğiz. Sonra herşey eskiye döner.
    TIGERSHARK ve espresso bunu beğendiler.

  3. #3

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alişan'ın çekim yaptığı noktaya ben de birkaç sefer motosiklet bıraktım; orada yayaları rahatsız etmeyecek şekil ve sayıda motosiklet bırakılacak epeyi yer var. Keza Bağdat Caddesinde de yayaları rahatsız etmeyecek şekilde motosiklet bırakılabilecek yerler var. Sahil yolunda da. Bence ortada bir PR çalışması var. Tanıtımın iyisi kötüsü yoktur.
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)