Motosiklet Kazası Sonrası Kanalizasyona Düşen Kadın (Motosiklet.TV)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mok yoluna gitme diye işte buna denir.
Bu da kamu hizmeti. Sağa sola gitmeyin.
-
Bir de kadere inanmazlar.
-
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Kebap yiyin, içki için, kilo alın. Videodaki kadın lömbür lömbür dobik olsa o kanaldan içeri düşmezdi, ya dötü engel olurdu ya da göbeği.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kebap yiyin, içki için, kilo alın. Videodaki kadın lömbür lömbür dobik olsa o kanaldan içeri düşmezdi, ya dötü engel olurdu ya da göbeği.
Karbonhidrat'ı sıvı olarak alalım.
-
Türk ulusunu bilerek diyet adı altında zayıflatmaya calısan dış gücler vardı bir dönem de
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Türk ulusunu bilerek diyet adı altında zayıflatmaya calısan dış gücler vardı bir dönem de
Türk ulusunun kimyasını bozdu o dış güçler. Ben de Instagram'da sponsorlu reklam veren göbekli bir pt , pavyonda çekilmiş resimleriyle "mutluluk içimizde" tavsiyesi veren bir yaşam koçu ya da kel bir berber olmak istiyorum.
-
Türk ulusunun kimyasını bozdu o dış güçler. Ben de Instagram'da sponsorlu reklam veren göbekli bir pt , pavyonda çekilmiş resimleriyle "mutluluk içimizde" tavsiyesi veren bir yaşam koçu ya da kel bir berber olmak istiyorum.
Eğer meslek değiştirip yaşam koçu, pt falan olmaya niyetlenirsen muhtemel müşterin olabilirim.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Eğer meslek değiştirip yaşam koçu, pt falan olmaya niyetlenirsen muhtemel müşterin olabilirim.
Abi estağfurullah senin eski Kemancı'nın altını üstüne getirdiğin yıllarda biz "Ayşe bana iyi akşamlar dedi, kesin bana aşık, o da beni seviyor" diyorduk, toyduk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)