BULGARİSTAN KAÇAMAĞI | 5Sriders | Gezmece Tozmaca (Motosiklet.TV)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosiklet.tv hesabini engelledim kafam rahatladi
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Motosiklet.tv hesabini engelledim kafam rahatladi
hatırlattığın iyi oldu. engelleyince kafam rahat oldu sahiden de.
Forumdaki hırbo ve diğer troller bile bu kadar gıcık etmiyordu.
-
Bu video yeni bir video değil. Ben Zafer Hoca'nın kanalında izlemiştim, çok keyifliydi. Bulgaristan'da da güzel rotalar varmış.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bu video yeni bir video değil. Ben Zafer Hoca'nın kanalında izlemiştim, çok keyifliydi. Bulgaristan'da da güzel rotalar varmış.
Toprağım dedim sana git gör oraları diye, güzel yerler var.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Toprağım dedim sana git gör oraları diye, güzel yerler var.
Zaten Trakya'da bol bol dolaşıyorum, az ilerisi Bulgaristan. Neden hala gitmedim hayrettir.
-
Geçen ay forza 250 grubu Yunanistan’a gitti iyi eğlenip gezip geldiler benide çağırdılar bir tane forza da ayarlamışlar sağolsunlar vakit olmadı ..
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Zaten Trakya'da bol bol dolaşıyorum, az ilerisi Bulgaristan. Neden hala gitmedim hayrettir.
Seni bu kamp olaylarına başlatsak hafta sonları ahmetbey'e köfte yemeğe gideceğme dedeağaç'da kampingde bir gece kalırım demeye başlarsın.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Seni bu kamp olaylarına başlatsak hafta sonları ahmetbey'e köfte yemeğe gideceğme dedeağaç'da kampingde bir gece kalırım demeye başlarsın.
Dedeağaç'a gitsem iltica ederim, dönmem geri. Motoru da atarım bir köşeye. Sirtaki öğrenir, Uzoları içip içip "İstanbul, since 1453 leeeen" der, dayak yerim Yunan'dan.
-
Zafer Hoca’dan takip etmiştik zaten geziyi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)