transalp 750 çıkıyor diye okumuştum ,nasıl olacak şimdi anlamadım.
Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum. Nasıl ki cb500x gelmiyorsa bu da gelmez bence. Aman NC750'nin satışı azalmasın Ayrıca Yamaha T7 gerçeğini de unutmamak lazım.
Video fake arkadaşlar. Görüntüler önceki Africa tanıtımlarından alınma. Yeni gelecek olan modelin adı Amerika ve Japonya için Transalp olarak tescil edildi. Şu videoda da bu yazdıklarımı doğrular nitelikte bilgi mevcut. Selamlar. https://youtu.be/W0uNde1Ay10
Aynen bende ta gelicek diye biliyorum Türkiye ye şu şartlarda yollarlarmı emin değilim birde bazı arkadaşlar nc satışı demişte hangi satıştan bahsediliyor anlamadım sahibinden de toplasan 2022 5 tane Nc750 ilanı var yanlış anlaşılmasın dct ve dct siz olan toplam satıştaki rakamdan bahsediyorum ..
2021 model satışta olan ilan sayısı nc dct ve düz sadece 39 tane yani öyle kapış kapış lık bir durum yok ..
Kapış kapış diyorsan 2021 ve üstü ilanda şu anda satışta olan dio 1400 tane ,, forza 250 645 tane ,, pcx 2340 tane kapış kapış satış budur 5 tane 30-40 tane motora ben kapış kapış demem şahsen ..
Nc en kral satışını 2015 -2018 arası yaptı bu satış rakamlarına orantılı satılıkta olan motor sayısından belli satışta olan modellerin çoğu bu yıllarda satılmış modeller … biraz bilgileri güncel tutmak lazım ..
bi ara crf 800 afrika yapıyorlardı şimdi de 750 çıkacak diyorlar yap şunu 649 cc fazla vergi vermesin millet sonuçta hepi topu güç olarak birbirine yakın yapacaklar orta sınıfta güzel seçeneklerde yok değil aprilla ktm yamaha t7 honda da bu boşlukta laterna nc var aynı cc dışinda hiçbir benzerlik yok
T7 nin olduğu yerde diz çöküp tövbe ister tahmininde bulunduğum model.
Gelse Cb500x gelirdi, satardı da. Nc getiremeyen tr grubu, bunu getirirse niyetten de şüphe etmelik. Nc için cannibalize çanı çalmaya başlar.
Biraz önce konuyla ilgili yeni bir video yayınlandı.
Fake Africa Twin 750 videosunu Motoeuro kanalı hazırlamış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)