Bu adam Hollanda'ya yerleşince bir değişik oldu, ot mu kullanmaya başladı yazıktır ne yaptı bilemiyorum ama yıllar önceki videolarıyla şimdi ki "Who is right? My ebe is right" videolarına bakıyorum da çok yazık. Nereden nereye. Ne içerik var, ne aksiyon var, ne de bilgi. Anca Akp misali bir önemli kişinin akrabası ya da kankası olmak..
Mevzu "ülkemiz cennet cennet", "kurulu düzenimiz var", "20 senedir burada yaşıyorum 1 kelime yabancı dil öğrenmedim" mevzusu.
Arkadaş "yoluma atladılar" deyip ilgi çekmeye çalışmış ama kendisinin de hatalı olduğunun farkında değil. Dönel kavşaktan çıkarken diğer arabanın yaptığı gibi sinyal verilir. Sinyal verilmezse aha işte böyle kaos olur, senin dönmeye devam edeceğin varsayılıp herkes yoluna gider.
Muhtemelen sağa sinyali yanıyor ve o aracın hareket etmesinden milisaniyeler önce sinyalini kapatıyor, sonra önüme atladırlar vs vs. yapma evladım orada yapma bari.
Sinyallerini mallesef göremedim. Eger sinyal vermemis ise kavsakta ilerlemeye devam edecegi anlamina geleceginden dolayi araba bu durumda hatali oluyor. Ama bazi ulkelerde kavsaktaki konumlanmaniz da önem tasiyor. Eger kavsagin ic tarafinda kalan seritte devam ediyorsaniz 3. ya da 4. cikistan cikacaginizi dusunerek diger arabalar kavsaga giris yapabiliyorlar. Ama motorsiklet surucusunun yapmis oldugu bir yanlis var ki kavsaktan cikarken saga sinyal vermesi gerekiyordu.
Şairimiz ne anlatmak istemiş bu kuplesinde ?..
Anlayan anlatsın bi zahmet..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)